@Misiek62, @Anonim Generalnie założenie tych powiadomień jest takie, że czytacie sobie wątki, piszecie sobie odpowiedzi, ogólnie przebywacie w obrębie Nasz Orange i wtedy takie powiadomienia Wam się wyświetlają. Po chwili mają zniknąć i takie jest ich przeznaczenie. Jak mówiłem jest to wstęp do powiadomień, które będą działać tak, że po wyrażeniu zgody będziecie je otrzymywać w przeglądarce będąc na dowolnej stronie.
Wiecie, że od pewnego czasu ranking miesięczny nie działał prawidłowo, więc został wyłączony i aby już "nie straszył pustką" zdecydowaliśmy, aby tymczasowo go ukryć na stronie głównej. Zostanie przywrócony, gdy opracujemy go tak, aby nie sprawiał już problemów.
Z kolei sekcja "Post miesiąca" docelowo zostanie zastąpiona "Autorami pomysłów", więc także tymczasowo zniknęła ze strony głównej.
Sekcja "Autorzy rozwiązań" została, ale zmieniła nazwę na bardziej precyzyjną: "Autorzy rozwiązań w tym miesiącu". Dodatkowo trafiła tuż pod listę ostatnich rozwiązań. Widzimy, że wartości na stronie głównej są inne niż po kliknięciu "Zobacz wszystkich", rozpracowujemy to.
Dla programisty mało który opis jest precyzyjny, wiem coś o tym
Niech będzie, że ten jest mniej nieprecyzyjny niż poprzedni ; )))
Może wtrącę się, po co Autorzy Rozwiązań na Stronie Głównej?
Może to przenieś gdzieś, może Menu, było by schludniej na NO.
@Arturnapisał(-a)
Sekcja "Autorzy rozwiązań" została, ale zmieniła nazwę na bardziej precyzyjną: "Autorzy rozwiązań w tym miesiącu". Dodatkowo trafiła tuż pod listę ostatnich rozwiązań. Widzimy, że wartości na stronie głównej są inne niż po kliknięciu "Zobacz wszystkich", rozpracowujemy to.
@Artur O tym rozjeździe już dawno pisałem ...
@Artur, jeżeli jest to tymczasowe, to ok. Bowiem po rozwinięciu jest gorzej. Straszy styczniem, a połowa lutego za nami.

@Anonim, pomaganie innym czyli dodawanie rozwiązań to meritum tego forum. Osoby, które najczęściej pomagają innym, czyli Autorzy rozwiązań z tego rankingu zawsze będą dla nas zasługiwać na szczególne wyróżnienie. Nie zrezygnujemy z tego elementu.
@Misiek62, pamiętam, że pisaliście o tym rozjeździe w rankingu. Mieliśmy nadzieję, że uda się szybko naprawić, ale wygląda na to, że nie będzie to tak szybko :/
@Piotrekk85, sekcja na całą szerokość to przygotowanie do zmian w widokach. Inne sekcje też nie będą dzielone. Docelowo także w tym rankingu będzie więcej informacji, więc będzie prezentować się lepiej. Poza tym wiesz - "mobile first" ;-)
@Anonim, racja, to zdaje się jednak luty tylko przeoczyliśmy podmianę podtytułu. Przepraszam, poprawimy.
Rozwiązania Tematów więc muszą być, nie mam więcej Uwag ![]()