- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Sprawdziłem sobie jak wygląda Nasz Orange na ekranie telewizora, dostęp z przeglądarki WWW z systemu PS4... przy okazji napisałem posta z życzeniami dla VDSL2 😉 używając Gamepada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Na komputerze wygląda to wszystko znacznie lepiej niż na wyświetlaczu mojej Lumi z Wp 8.1. Na smartfonie moim zdaniem tragedia, jakoś nową stronę "mieli" wolniej. Takie są moje odczucia. Teraż będę miał czas wszystko na spokojnie poprzeglądac i też wydac swoje opinie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Od strony technicznej to jednak rzeczywiście gruby temat, bo wymaga współpracy różnych obszarów, synchronizacji zmian w poszczególnych systemach no i to duże koszty - dlatego tak długo to trwa. Będzie jednak, jeszcze nie wiemy kiedy.
A co do dedykowanej aplikacji to właściwie po co nam ona, gdy jest mobilna strona internetowa? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Anonim: a próbowałeś potestować inne przeglądarki niż domyślna? np. operę lub operę mini?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Temat apki maglowany wielokrotnie, ale na moje, mobilna idzie ku lepszemu. Poza brakiem szczegółowej edycji posta reszta jest ok. Zawsze można przeskoczyć na wersję desktopową. Fakt, czasami na mobilnej potrafi zakrzaczyć przy publikacji/edycji posta, ale tak samo dzieje się przecież na stacjonarkach...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Lumia 920, Windows Phone 8.1, przeglądarka Google. Jak Was odwiedzam to grzeje się tak że....można jajka smażyć 😜 Dlatego nie noszę już jej w kieszeni przy "ja...ch" 😜 Chyba się kończy już jej żywot, ale na chwilę obecną musi służyć 😜 Teraz pora na inne zakupy, bolid F1 dla małego, etc 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Anonim, Lumia 920 to świetny telefonik, chyba flagowiec z tego co pamietam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka