- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam wszystkich serdecznie zalogowanych użytkowników oraz miłośników Orange. Mam problem z wylogowaniem z Nasz Orange zawsze muszę wchodzić do zakładki Profil na Osobiste i menu adresy IP klikam usuń i dopiero mam wylogowanie tzw. Stałe bez powrotu jak tych IP nie usunę to po chwili loguje się ponownie. Dlaczego tak jest czy to normalne zjawisko objaw?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak. Korzystam z Google Chrome 130.0.6723.86. Chyba jest naprawione bo jest po adresie IPv6 nie loguje się z automatu... Temat do zamknięcia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego na NO wylogowanie tylko po usunięciu Adresów IP jest możliwe wylogowanie bez logowania pon
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego na NO wylogowanie tylko po usunięciu Adresów IP jest możliwe wylogowanie bez logowania pon
Chyba normalne. Mnie to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawcik60 sprawa wylogowania z NO była poruszana i przekazywana moderatorom. Jest błąd i niech tak zostanie, bo jeśli znowu będzie przestawiane, to osoby, które często zaglądają na NO, będą musiały się za każdym razem logować. Więc z dwojga złego zostało tak jak jest obecnie. Dla mnie takie obecne ustawienie odpowiada.
https://nasz.orange.pl/t5/O-spo%C5%82eczno%C5%9Bci/Wyloguj-z-Nasz-Orange/m-p/302923
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak. Korzystam z Google Chrome 130.0.6723.86. Chyba jest naprawione bo jest po adresie IPv6 nie loguje się z automatu... Temat do zamknięcia.