- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie się podział tytuł tematu na kolejnych «stronach» prowadzonego w temacie wątku?
► W temacie doprecyzowano tytuł - Moderator Wiktor ◄
Na gorąco podrzucam brak tematu w najnowszym poście.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
► Wątek [1, 2, 3] został przeniesiony z tematu Nowości w Nasz Orange - Moderator Wiktor ◄
@Artur, ok, ale tytuł tematu wcięło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Anonim, tytuł ma być widoczny tylko w pierwszym poście w temacie, o tym dyskutujemy tu od wczoraj 😉 To wynik m.in. Twojego pomysłu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Artur, ja rozumiem, ale pisaliśmy wczoraj, że widać tytuł w pierwszym komentarzu każdego wątku, a jest ich w tym temacie 26 stron, więc jak to jest? Zmieniło się na pierwszy, źródlany a nie na każdej stronie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie się podział temat?
Czy chodzi Ci o to, że jeszcze wczoraj (po zmianach) na każdej stronie z postami [domyślnie każdy temat ma ustawione 10 postów na stronę] był widoczny u góry tytuł tematu, a teraz tego nie ma?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie się podział temat?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie się podział temat?
@Anonim napisał:
Tak @Wiktor, tak było
W treści swojego tematu napisałeś o "brak tematu w najnowszym poście". A powinieneś - by być precyzyjnym i zrozumiałym dla wszystkich - napisać o "braku tytułu tematu (u góry) na każdej z kolejnych stron (2., 3. itd...) tegoż tematu" . Przy czym przez stronę należy rozumieć to, co sprecyzowałem wyżej .
i @Rafał też pisał. Zmieniło się od wczoraj.
Co pisał? Możesz sprecyzować?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie się podział temat?
Tytuł wątku powinien wyświetlać się tylko przy pierwszym poście w całym wątku, czyli na pierwszej stronie dyskusji. To dotyczy także wątków, na których jest wiele podstron.
Na przykład jeśli otworzyłem dyskusję, czytam, czytam, czytam, jestem już na 4 stronie dyskusji i zadzwonił telefon. Zadzwonił dobry znajomy, więc gadałem z nim godzinę i zdążyłem zapomnieć jaki jest temat wątku, który czytam to mogę spojrzeć na nazwę zakładki, na której jestem (najechać na nią kursorem), sprawdzić temat w adresie strony, albo kliknąć na pierwszą stronę dyskusji i zobaczyć temat pierwszego posta.
Czy to wyjaśnia Twoje wątpliwości, @Anonim?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie się podział temat?
Dobrze tłumaczysz @Artur i to jest dla mnie jasne. Każda podstrona z komentarzami (po 10) w konkretnym temacie ma mieć jeden, jednolicie brzmiący tytuł tematu, nadany w pierwszym komentarzu założonego tematu. W trakcie naszej dyskusji powstał taki "kocioł", że już myślałem, iż chcecie zrobić ze mnie idiotę...sorki....to tylko chwila...zrobić z Ciebie debila. Zabrałem więc...i poszedłem