Nie można wyświetlić tego widżeta.

Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5507
  • 18682
  • 186

Błędy techniczne Nasz Orange

Artur napisał(-a):

Obawiam się, że tak... Technicznie nie będziemy obecnie w stanie zmieniać częstotliwość inaczej niż przez ciasteczka 😞 

Przy okazji: właśnie zmieniły się kategorie w naszej społeczności 😄 Przez to tymczasowo nie przychodzą powiadomienia e-mail. Poza zmianą kategorii jest jednak jeszcze kilka zmian. Kto zauważył jakie? 😄

Pojawiła mi się cyferka na avatarze, niezależnie od cyferki w powiadomieniu "ktoś odpowiedział"..

w nowym dziale (kategorii) "społeczność" zainicjowałem temat... więc mogę się pochwalić ze już zajrzałem tu i tam ... ale robię to powierzchownie...

• 2953
  • 7728
  • 198

Dot. Błędy techniczne Nasz Orange

Misiek62 napisał(-a):

System XP, przeglądarka Firefox, raczej jedna z najnowszych... po najechaniu na obszar "społeczność" widzę 3 wiersze z tekstem "nie można wyświetlić tego widżeta" ... oczywiście widzę też działy "ogłoszenia" oraz "o społeczności"

Na Chrome w XP mam tak samo 😞

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1581
  • 21

Katani1 napisał(-a):

Na Chrome w XP mam tak samo 😞

Obawiam się że na XP tak zostanie, 😞   Brak wtyczek....

Z tego co wiem systemu XP Microsoft już od jakiegoś czasu nie wspiera. Pozostaje zainstalować nowszy system albo Linux, np Ubuntu... 😄

• 5507
  • 18682
  • 186

@Jozefg że XP nie jest wspierany wiem.

@Artur błąd - ten sam - z info (blady napis) że nie można uruchomić widżetu - widzę również pod systemem Win10 pro, także w firefox. Chrome, w tym samym systemie (win10) też wyświetla jaśniejszy kwadrat z trzema liniami zdania że "nie można wyświetlić tego widżeta".

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6118
  • 109

Dzięki, @Misiek62 i @Katani1 za info o widgecie - już naprawione i nie powinno się wyświetlać.

Ikonka z liczbą powiadomień przy profilu... też była błędem 🙂 Tzn. gdy wyświetlała się na komputerze, ale to rzeczywiście kolejna nowość - na urządzenia mobilne - gdy przeglądamy Nasz Orange za pomocą telefonu widzimy teraz liczbę nowych powiadomień. Jak dla mnie - super cool.

Czyli mamy:

• nowe kategorie
  • ikonę liczby powiadomień w widoku mobilnym
  • i...

...jeszcze dwie inne zmiany na stronie głównej - jedna wizualna, a druga wizualno-funkcjonalna. Ktoś widzi? 😄

• 5507
  • 18682
  • 186

Artur napisał(-a):

Dzięki, @Misiek62 i @Katani1 za info o widgecie - już naprawione i nie powinno się wyświetlać.

Ikonka z liczbą powiadomień przy profilu... też była błędem 🙂 Tzn. gdy wyświetlała się na komputerze, ale to rzeczywiście kolejna nowość - na urządzenia mobilne - gdy przeglądamy Nasz Orange za pomocą telefonu widzimy teraz liczbę nowych powiadomień. Jak dla mnie - super cool.

Czyli mamy:

• nowe kategorie
  • ikonę liczby powiadomień w widoku mobilnym
  • i...

...jeszcze dwie inne zmiany na stronie głównej - jedna wizualna, a druga wizualno-funkcjonalna. Ktoś widzi? 😄

Myślałem, że to oczywiste... więć nie wspominałem:

dział: Doradzamy w wyborze... i nowe tło - foto w obszarze kategorii.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6118
  • 109

Jest kilka nowych działów, o aktualizacji foto zapomniałem, a rzeczywiście zniknęły eurocenty tak jak zasugerowaliscie. Ciągle jeszcze są dwie zmiany, których tu nie wymieniliśmy ... ^_^

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 182
  • 1072
  • 27

Poza strona główną warto zerknąć w profil i statystyki, ktore przeszły lekki lifting 😉 @Misiek62 wspominał o tym wcześniej.

• 5507
  • 18682
  • 186

Artur napisał(-a):
Jest kilka nowych działów, o aktualizacji foto zapomniałem, a rzeczywiście zniknęły eurocenty tak jak zasugerowaliscie. Ciągle jeszcze są dwie zmiany, których tu nie wymieniliśmy ... ^_^

Ja się poddaję, nie przywiązywałem uwagi żeby sobie utrwalić "budowę" dotychczasowego forum... więc trudno zauważyć zmiany. Chyba, że masz na myśli rozwijanie się menu w obszarze kategorii... i wnich nowe działy/tematy ale nie jestem pewien czy to taka zupełna nowość...

• 5507
  • 18682
  • 186

Piotrek napisał(-a):
Poza strona główną warto zerknąć w profil i statystyki, ktore przeszły lekki lifting 😉 @Misiek62 wspominał o tym wcześniej.

@Piotrek - ale @Artur pytał o stronę główną. Natomiast co do moich sugestii, ja oczekiwałem żeby były wylistowane utworzone tematy i zaakceptowane rozwiązania... a nie tylko ich liczby - jeszcze się nie pojawiły...