- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ha ha! @Anonim 😄
Numer to nie tak szybko, na początek łap większe zdjęcie 😉
https://www.colourbox.de/preview/13343139-happy-and-smiling-teenage-girl-with-laptop.jpg
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur dzięuję 🙂 Od jutra to foto wisi w sypialni nad łóżkiem 😜 heheh 😜 😜 Pozdrawiam, pracujcie tam dzielnie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ps. ech @Artur myślałem że to jakaś Wasza koleżanka 😜 😜 A to dziewczyna z https://www.colourbox.com/ 😜 😜 Ale gdybym miał już wybór to: https://www.colourbox.com/image/portrait-of-a-confident-young-businesswoman-image-5398759 😜 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ooo ! Odnalazły się wszystkie strony z tematami, gratuluję. Teraz pora na kolejność wyświetlania nieprzeczytanych postów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, naprawdę potrzebujemy tej zamkniętej grupy offtopicowej, już niedługo! 😄 Tymczasem nie odbiegajmy już od tematu 😉
@Katani1, o, nawet nie zauważyłem kiedy, może magicy-programiści poprawili coś po cichu 🙂
edit:
@Jozefg, @Anonim, właśnie dostałem potwierdzenie, że aby Was i nas nie męczyć żółty pop-up będzie się wyświetlać już tylko 1x na tydzień dla przeglądarki (na podstawie ciasteczek) 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Błędy techniczne Nasz Orange
Zainicjowałem temat w grupie "Superużytkownicy" znowy sytem na mnie nakrzyczał 😉 że zbyt dużo postów w czasie.. wymusił użycie etykiety.. chociaż tekst w obszarze przewidzianym na podanie etykiety brzmiał (mniej więcej) "możliwość stworzenia własnej albo brak wymuszenia" ... to jak z tym brakiem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Błędy techniczne Nasz Orange
System XP, przeglądarka Firefox, raczej jedna z najnowszych... po najechaniu na obszar "społeczność" widzę 3 wiersze z tekstem "nie można wyświetlić tego widżeta" ... oczywiście widzę też działy "ogłoszenia" oraz "o społeczności"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):@Jozefg, @pablo_ck, właśnie dostałem potwierdzenie, że aby Was i nas nie męczyć żółty pop-up będzie się wyświetlać już tylko 1x na tydzień dla przeglądarki (na podstawie ciasteczek) 🙂
Czyli jeśli "zjadamy" (usuwamy) albo uniemożliwiamy zapisanie ciasteczek ... fundujemy sobie dziewczynę na każde uruchomienie... ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obawiam się, że tak... Technicznie nie będziemy obecnie w stanie zmieniać częstotliwość inaczej niż przez ciasteczka 😞
Przy okazji: właśnie zmieniły się kategorie w naszej społeczności 😄 Przez to tymczasowo nie przychodzą powiadomienia e-mail. Poza zmianą kategorii jest jednak jeszcze kilka zmian. Kto zauważył jakie? 😄