Nie można wyświetlić tego widżeta.

Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

@Jozefg zgadzam się z Twoją opinią 🙂 @Artur tak często wyświetlaliście mi foto tej Pięknej Kobiety ze się w niej zakochałem i co teraz??? Poproszę chociaż o nr telefonu do Niej 😜 🙂 😛

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6118
  • 109

Ha ha! @Anonim 😄

Numer to nie tak szybko, na początek łap większe zdjęcie 😉

https://www.colourbox.de/preview/13343139-happy-and-smiling-teenage-girl-with-laptop.jpg

Anonim

Nie dotyczy

@Artur dzięuję 🙂 Od jutra to foto wisi w sypialni nad łóżkiem 😜 heheh 😜 😜 Pozdrawiam, pracujcie tam dzielnie 🙂

Anonim

Nie dotyczy

ps. ech @Artur myślałem że to jakaś Wasza koleżanka 😜 😜 A to dziewczyna z https://www.colourbox.com/ 😜 😜 Ale gdybym miał już wybór to: https://www.colourbox.com/image/portrait-of-a-confident-young-businesswoman-image-5398759 😜 😜

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2953
  • 7728
  • 198

Ooo ! Odnalazły się wszystkie strony z tematami, gratuluję. Teraz pora na kolejność wyświetlania nieprzeczytanych postów.

• 2060
  • 6118
  • 109

@Anonim, naprawdę potrzebujemy tej zamkniętej grupy offtopicowej, już niedługo! 😄 Tymczasem nie odbiegajmy już od tematu 😉

@Katani1, o, nawet nie zauważyłem kiedy, może magicy-programiści poprawili coś po cichu 🙂

edit:

@Jozefg, @Anonim, właśnie dostałem potwierdzenie, że aby Was i nas nie męczyć żółty pop-up będzie się wyświetlać już tylko 1x na tydzień dla przeglądarki (na podstawie ciasteczek) 🙂

• 5507
  • 18682
  • 186

Dot. Błędy techniczne Nasz Orange

Zainicjowałem temat w grupie "Superużytkownicy" znowy sytem na mnie nakrzyczał 😉 że zbyt dużo postów w czasie.. wymusił użycie etykiety.. chociaż tekst w obszarze przewidzianym na podanie etykiety brzmiał (mniej więcej) "możliwość stworzenia własnej albo brak wymuszenia" ... to jak z tym brakiem?

• 5507
  • 18682
  • 186

Dot. Błędy techniczne Nasz Orange

System XP, przeglądarka Firefox, raczej jedna z najnowszych... po najechaniu na obszar "społeczność" widzę 3 wiersze z tekstem "nie można wyświetlić tego widżeta" ... oczywiście widzę też działy "ogłoszenia" oraz "o społeczności"

• 5507
  • 18682
  • 186

Artur napisał(-a):

@Jozefg@pablo_ck, właśnie dostałem potwierdzenie, że aby Was i nas nie męczyć żółty pop-up będzie się wyświetlać już tylko 1x na tydzień dla przeglądarki (na podstawie ciasteczek) 🙂

Czyli jeśli "zjadamy" (usuwamy) albo uniemożliwiamy zapisanie ciasteczek ... fundujemy sobie dziewczynę na każde uruchomienie... ?

• 2060
  • 6118
  • 109

Obawiam się, że tak... Technicznie nie będziemy obecnie w stanie zmieniać częstotliwość inaczej niż przez ciasteczka 😞 

Przy okazji: właśnie zmieniły się kategorie w naszej społeczności 😄 Przez to tymczasowo nie przychodzą powiadomienia e-mail. Poza zmianą kategorii jest jednak jeszcze kilka zmian. Kto zauważył jakie? 😄