Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19294
  • 187

Dot. Błędy techniczne Nasz Orange

Jozefg napisał(-a):

Misiek62 napisał(-a):
 Czasami sam dodaję pusty akapit, żeby łatwiej było odczytać poszczególne myśli.

Też czasem tak robię.... 😄 

Natomiast wkurza mnie czasem co innego:  Cytaty! 

Ten bladziutki paseczek z lewej oznaczający cytat jest mało widoczny i w efekcie cytat zlewa się z pisanym postem.

Nie można zamiast tego paseczka dać podkolorowanej rameczki  w której jest cytat?  😄 

Nie mówię już o "fanaberiach"  typu wielocytat bo to już bardziej skomplikowane....

Jeżeli już zgłaszamy postulaty, to popieram,  @Jozefg masz rację, nawet  okulary za bardzo nie polepszają widoczności tego paska ...

No i obiema... podpisuję się pod wielocytatami... bez sztuczek, otwórz w nowym, kopiuj/wklej na tę chwilę się nie da... a tego mnie się nie chce... chociaż czasami aż trudno bez odwołania się do więcej niż jednej wypowiedzi.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1588
  • 21

Próba starym sposobem:    

[blockquote]Jeżeli już zgłaszamy postulaty, to popieram,  @Jozefg masz rację, nawet  okulary za bardzo nie polepszają widoczności tego paska ...[/blockquote]  No bo ten paseczek bladzieńka taki jest... 😄

<blockquote>chociaż czasami aż trudno bez odwołania się do więcej niż jednej wypowiedzi.</blockquote> O tym właśnie napisałem... 🙂

Hmmm.. ręcznie nie działa... 😞

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6122
  • 109

Znacznik blockquote działa, tylko musisz być w trybie html, @Jozefg :)
Test w zakładce html

• 2978
  • 7832
  • 201

Artur napisał(-a):

Wspominałem wcześniej, że jeśli chodzi o Najnowsze posty to nasi programiści obecnie pracują nad:

• naprawieniem kolejności wyświetlania tematów w Najnowszych (powinny być od najnowszych komentarzy),
  • informacjami wyświetlanymi na liście Najnowszych postów (docelowo pod Więcej powinny być takie, jak na stronie głównej) oraz
  • nad problemem, przez który w najnowszych postach nie zawsze wyświetlają się najnowsze komentarze

Do tego dorzucamy przechodzenie do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości 🙂

btw, @Katani1, poznałeś już funkcję "Moje subskrypcje"? Jest w prawym górnym rogu, po kliknięciu w nawę użytkownika. Pokazuje posty, w których brałeś udział (jeśli nie zmieniłeś jej ustawień), pogrubione tematy zawierają posty, których jeszcze nie czytałeś. 

I jak tam ? Prace trwają ? Aktualnie zaginęły strony 31 i 32...

Edit:

I dalej post nie wyświetla się w najnowszych.

• 5577
  • 19294
  • 187

Dzisiejszy komunikat o błędzie, przy próbie wybrania ostatniej strony: 

Wystąpił nieoczekiwany błąd.
  • Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 53F4A431.

Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 182
  • 1075
  • 27

@Misiek62, dogrzebałeś się do końca świata 😉 Patrzymy co jesteśmy w stanie z tym zrobić, dzięki ! 🙂

• 5577
  • 19294
  • 187

Piotrek napisał(-a):

@Misiek62, dogrzebałeś się do końca świata 😉 Patrzymy co jesteśmy w stanie z tym zrobić, dzięki ! 🙂

Staram się PIotrze 🙂

• 5577
  • 19294
  • 187

nadal jest problem z ostanią stroną wykazu postów....

Update: zadałe sobie trud, przeklikałem od najnowszych do... okazuje się że ten sam błąd co poniżej pojawia się także przy przedostatniej stronie wykazu.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Dzisiaj wyskoczył mi taki błąd, po kilku minutach nieużytkowania strony i kliknięciu myszką na grafikę z powiadomieniami wyskoczył mi taki oto błąd. Po kliknięciu "cofnij" w przeglądarce strona wróciła do poprawnego wyglądu.
błąd na nasz Orange.jpg

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

Dzięki panowie, bez was nie było by tu tak samo! Bardzo szczęśliwy mężczyzna