- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Błędy techniczne Nasz Orange
Jozefg napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):
Czasami sam dodaję pusty akapit, żeby łatwiej było odczytać poszczególne myśli.Też czasem tak robię.... 😄
Natomiast wkurza mnie czasem co innego: Cytaty!
Ten bladziutki paseczek z lewej oznaczający cytat jest mało widoczny i w efekcie cytat zlewa się z pisanym postem.
Nie można zamiast tego paseczka dać podkolorowanej rameczki w której jest cytat? 😄
Nie mówię już o "fanaberiach" typu wielocytat bo to już bardziej skomplikowane....
Jeżeli już zgłaszamy postulaty, to popieram, @Jozefg masz rację, nawet okulary za bardzo nie polepszają widoczności tego paska ...
No i obiema... podpisuję się pod wielocytatami... bez sztuczek, otwórz w nowym, kopiuj/wklej na tę chwilę się nie da... a tego mnie się nie chce... chociaż czasami aż trudno bez odwołania się do więcej niż jednej wypowiedzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Próba starym sposobem:
[blockquote]Jeżeli już zgłaszamy postulaty, to popieram, @Jozefg masz rację, nawet okulary za bardzo nie polepszają widoczności tego paska ...[/blockquote] No bo ten paseczek bladzieńka taki jest... 😄
<blockquote>chociaż czasami aż trudno bez odwołania się do więcej niż jednej wypowiedzi.</blockquote> O tym właśnie napisałem... 🙂
Hmmm.. ręcznie nie działa... 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Test w zakładce html
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
Artur napisał(-a):Wspominałem wcześniej, że jeśli chodzi o Najnowsze posty to nasi programiści obecnie pracują nad:
- naprawieniem kolejności wyświetlania tematów w Najnowszych (powinny być od najnowszych komentarzy),
- informacjami wyświetlanymi na liście Najnowszych postów (docelowo pod Więcej powinny być takie, jak na stronie głównej) oraz
- nad problemem, przez który w najnowszych postach nie zawsze wyświetlają się najnowsze komentarze
Do tego dorzucamy przechodzenie do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości 🙂
btw, @Katani1, poznałeś już funkcję "Moje subskrypcje"? Jest w prawym górnym rogu, po kliknięciu w nawę użytkownika. Pokazuje posty, w których brałeś udział (jeśli nie zmieniłeś jej ustawień), pogrubione tematy zawierają posty, których jeszcze nie czytałeś.
I jak tam ? Prace trwają ? Aktualnie zaginęły strony 31 i 32...
Edit:
I dalej post nie wyświetla się w najnowszych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiejszy komunikat o błędzie, przy próbie wybrania ostatniej strony:
- Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 53F4A431.
Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrek napisał(-a):@Misiek62, dogrzebałeś się do końca świata 😉 Patrzymy co jesteśmy w stanie z tym zrobić, dzięki ! 🙂
Staram się PIotrze 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nadal jest problem z ostanią stroną wykazu postów....
Update: zadałe sobie trud, przeklikałem od najnowszych do... okazuje się że ten sam błąd co poniżej pojawia się także przy przedostatniej stronie wykazu.
- Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 53F4A431.
Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj wyskoczył mi taki błąd, po kilku minutach nieużytkowania strony i kliknięciu myszką na grafikę z powiadomieniami wyskoczył mi taki oto błąd. Po kliknięciu "cofnij" w przeglądarce strona wróciła do poprawnego wyglądu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki panowie, bez was nie było by tu tak samo!