- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
Misiek62 napisał(-a):
Artur napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):
chciałem odkliknąć przyznane (paręnaście minut wcześniej) "polubienie" czyjegoś posta... nie do końca daje się to zrobić... niby pojawia się dymek "kliknij tutaj aby usunąć lubię z posta" - ale praktycznie nie mogę odebrać polubienia. Coś jest na rzeczy?
Ja właściwie już dawno powinienem przestać się dziwić, że przed Tobą nic nie można ukryć, @Misiek62 😉 Tak, pracujemy nad tym, aby można było odlajkować oraz sprawdzić, kto polajkował, ale jeszcze nie mamy pewności czy i kiedy uda się to wdrożyć, więc nic nie mówiliśmy. Tekstu pod przyciskiem jeszcze nie powinno być 😉
@Artur se ukrywaj 😉 albo i nie ... jak tam sobie chcesz; ale lajka za wybadanie problemu możesz mi przyznać nie odbierać.
Update, rozumiem, że takie "odebranie" zmiejszy ilość punktów u użytkownika/ów (dający, obdarowany), no bo chyba nie powinno dodawać wielokrotnie za tego samego posta.
@Misiek62, kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera A tak poważnie, to czytając ze zrozumieniem, rozumnie też lajkujesz, a nie kombinujesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
burebusek napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):
Artur napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):
chciałem odkliknąć przyznane (paręnaście minut wcześniej) "polubienie" czyjegoś posta... nie do końca daje się to zrobić... niby pojawia się dymek "kliknij tutaj aby usunąć lubię z posta" - ale praktycznie nie mogę odebrać polubienia. Coś jest na rzeczy?
@Misiek62, kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera A tak poważnie, to czytając ze zrozumieniem, rozumnie też lajkujesz, a nie kombinujesz.
@Anonim Burebusku, Tobie nigdy nie zdarzyło się przypadkowe kliknięcie? Więc mnie tak i chciałem odkliknąć 😉 ... no dobra, może było tak, że najechałem sobie myszką na łapkę, którą wcześniej kliknąłem i zauważyłem "dymek" z informacją, stąd mój wcześniejszy opis, z "założeniem" że chciałem a nie mogłem odebrać lajka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62, to była mała prowokacja z mojej strony Oczywiście, że czasami szybciej działam, niż myślę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W trakcie edycji posta do @Anonim, najpierw zaskoczyły mnie komunikaty, a gdy chciałem wrócić do oryginalnej strony...wywaliło mnie z NO. Po ponownym zalogowaniu wróciłem do ładowania tegoż posta, jednakże chochlik zjadł liter parę i dokończyłem dzieła. Mam tylko pytanie, dlaczego komunikat o błędach jest w j. angielskim? Było dobrze w ojczystym, więc zmusza się nieznających innych języków do sięgania aż po translatora?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):
@Piotrek To ja się przypomnę, kiedy zostanie poprawiony problem z rozjeżdżający się tekstem na przeglądarce EDGE ?
@Anonim , zerknij proszę czy dalej jest tak samo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Panie i Panowie, ponieważ do komentarza z propozycją nie było głosów sprzeciwu, a były aprobujące lajki - pilotażowo zamykamy ten temat.
Od tej pory wszystkie błędy w Nasz Orange dodajemy pojedyńczo, zakładając dla każdego błędu nowy temat w kategorii O społeczności i używając etykiety "błędy na stronie".
Dzięki temu powinno nam być łatwiej odnaleźć się nam w dyskusjach 🙂
- « Poprzedni
- Następny »