- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 pierwsza z zapowiadanych zmian już tuż, tuż!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie bez błędów ale zmieniło się okienko z emotami...zmieniły się odstępy...zrobiło się "tłoczno"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zastanawiam się czy to co mi się dzisiaj przydarzyło to jest błąd NO czy może inna przyczyna. Postanowiłem tu opisać jak uzyskałem DUBEL posta. Pisałem pewnego posta, pojawiło mi się info, że Wiktor przyznał mojemu postowi (W INNYM TEMACIE) lubię.... odruchowo kliknąłem dymek systemu, otworzył się ten inny temat, zobaczyłem który post zyskała uznanie Wikotra - zrobiłem "cofnij" w przeglądarce - pojawiło się okno pisania posta - kliknąłem "publikuj" i opublikował się ten sam post po raz drugi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek, jak dla mnie jest to błąd:
krok pierwszy - wchodzę w swój profil
krok drugi - wybieram zakładkę "ostatnie rozwiązania" - z liczbą - taką jak pod avatarem - więc zakładam że to "moje otrzymane rozwiązania" - klikam u dołu "pokaż więcej" - w wyniku pojawia się strona z adresem w pasku: https://nasz.orange.pl/t5/forums/recentpostspage/post-type/message/is-solution/true/user-id/72
w sumie to nie wiem co to za tabela, ale na 100% nie jest to wykaz tematów z rozwiązaniami, a już na 1000% nie tematów w których rozwiązanie zostało przyznane mojemu postowi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
znowu NO rzuca mi kłody pod nogi, albo za szybko klikam 😉 ale podwojony komunikat nie pierwszy raz...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):
@Piotrek, jak dla mnie jest to błąd:
krok pierwszy - wchodzę w swój profil
krok drugi - wybieram zakładkę "ostatnie rozwiązania" - z liczbą - taką jak pod avatarem - więc zakładam że to "moje otrzymane rozwiązania" - klikam u dołu "pokaż więcej" - w wyniku pojawia się strona z adresem w pasku: https://nasz.orange.pl/t5/forums/recentpostspage/post-type/message/is-solution/true/user-id/72
w sumie to nie wiem co to za tabela, ale na 100% nie jest to wykaz tematów z rozwiązaniami, a już na 1000% nie tematów w których rozwiązanie zostało przyznane mojemu postowi...
@Misiek62, masz rację, pracujemy nad poprawkami. Dodatkowy posty wyświetlane są z całej puli, a nie ograniczone do konkretnego profilu.
To co zmienimy przy okazji w zakładkach profilowych to polubienia na wyświetlanie chronologicznie, a nie po największej ilości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek jeszcze taka ciekawostka ...
na obrazku po prawej stronie niby w "bazie wiedzy" pojawiają się jakieś cuda... sprawdziłem na kilku kompach/systemach... (XP, Win10) i przeglądarkach - Chrome, Firefox...
BTW... dlaczego "Bazy wiedzy" nie ma w oknie startowym, po zalogowaniu się do NO?? po zjechaniu do dołu strony znalazłem 😉