- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Archiwizacja wątków na NO
Poziomy da się przeskoczyć i Finisz 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chłopaki,
Pisząc o zmianie statusu Herosów nie miałem na myśli nic złego . Wręcz przeciwnie. To honor wielki tak bezinteresownie pomagać ludziom głodnym wiedzy i doświadczeń osób bardziej zaznajomionych z technika czy ofertą daj procedurami. Dlatego uważam, że właśnie ci ludzie powinni być wyróżniani nie tylko tytularnie, ale i rzeczowo ( chociażby testami nowych urządzeń czy usług) bądź możliwością wpisów do bazy wiedzy. To miłe , gdy powołują się na Ciebie i twoje opinie czy zdanie. Mile, gdy uważają twoją odpowiedź za trafną. Fajne, że możesz pomóc...Trzeba iść z postępem i się rozwijać. Rozwijać też formę forum ( np o kącik wymiany sprzętu. Kącik testów...)
Liczę na Wasze poparcie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Jak można przeskoczyć? 🤔
Jeden na forum już rozgryzł system NO, wystarczy powielić taktykę 😃
Ale to tak poza tematem piszę, ciebie i tak niewiele brakuje do kolejnego poziomu, potem nowej rangi już nie ma 😎
@agat13 gro usług testują użytkownicy, tak Flex jak i innych (NMO choćby), szkoda że nowych telefonów nie ma do testów dla OH, problemy z FB/Dekoderami też tu są zgłaszane, więc gro usterek oprogramowania jest wyłapywane. Pomysły na zmiany kuleją i chyba stąd gro problemów klientów, dobrze że ja bez cyrografu i jak mi coś nie pasuje, to idę gdzie indziej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 coś czytasz moje posty po łebkach 🙃 Miałem na myśli rangę Arcyguru * , chyba nic więcej nie będzie, zresztą moim zdaniem to naj wyższa ranga 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 pal licho te gwiazdki 🤣 Ranga jest jedna 😆
Co do gwiazdek, to kilka razy je zobaczyłem, ale nie na NO, jakoś tu mniej dla mnie istotne 🤣
- « Poprzedni
- Następny »