- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ahoj przygodo!
W sumie to nie wiem, co napisać. Na pewno się z Wami nie żegnam, bo pozostaję zarówno na forum jak i w Orange. Już niebawem przechodzę do innego działu, kończąc tę część mojej przygody i tym samym pracę w Zespole Nasz Orange.
Dla wszystkich którym na tę wieść może zrobić się przykro mam coś na pociechę:
- Już nigdy nie otrzymacie ode mnie ani jednego upomnienia – łobuzujcie do woli
🙃
A tak już całkiem poważnie: Drodzy Herosi, Przyjaciele Nasz Orange, nasi aktywni Użytkownicy oraz Zespole Nasz Orange – dziękuję Wam wszystkim za ten wspólny czas i Wasze przeogromne zaangażowanie. Jesteście niesamowici! ❤️ To w jaki sposób kreujecie naszą Społeczność czyni ją wyjątkowym miejscem. Życzę nam wszystkim, aby Nasza Społeczność rosła i rozwijała się nieustannie zdobywając ogrom nowych rozwiązań 😊
Opuszczając przystań pozostaje zakrzyknąć: „Ahoj przygodo!”
Wasza – już tylko przez chwilę – moderator Kinga i już niebawem Przyjaciółka Nasz Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ahoj przygodo!
Dzięki śliczne @Kinga za ten wspólny, kreatywny czas w zespole. Gratulacje i powodzenia dalej w organizacji! Nie będziemy się żegnać, nadal będziemy współpracować i liczę, że będziesz często zaglądać na NO😊💪.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ahoj przygodo!
@Kinga zaskoczenie, ale dziękuję za Twoją obecność i liczę na " przyjaźn" z NO...Życzę wielkiej przygody podobnie do tej z nami...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ahoj przygodo!
@Kinga , dałaś się poznać jako dusza towarzystwa z ciepłym głosem ...i ciętą ripostą moderatorską, co wyróżnia Ciebie jako kobietę zdolną wywrócić niejeden układ😀 Z parasolką, czy bez, wojowniczko droga, zmieniaj świat na lepsze na niwie zawodowej i w prywatnym życiu. Powodzenia😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ahoj przygodo!
Cieszę się, że mimo delegacji miejsca i obowiązków będziesz nadal z nami. Tak, uwielbiam bardzo 😘 powodzenia 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ahoj przygodo!
@Kinga Nie zgadzamy się z @Piotrekk85 komu będziemy broić chcemy naszej Kingi 😭😭😭😭😭😭😭
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz