- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużyłem ważność konta do lutego 2024. W związku z małą ilością środków na koncie planuję doładować konto kwotą 50zł. Czy po doładowaniu konto będzie ważne do lutego 2024 czy też jego ważność zostanie skrócona do 93 dni?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sławomir3 jeżeli masz ważność konta do lutego 2024 roku, to po doładowaniu kwotą 50 zł, ważność konta będzie do lutego 2024 roku. Doładowanie z krótszym okresem ważności konta nie skraca.
Ważne aby pamiętać, że nie można po takim wydłużeniu konta i doładowaniu numeru zamknąć w szufladzie, bo środki przepadną. Raz na 31 dni musi być aktywność na koncie, np: połączenie głosowe, wysłanie SMS-a, MMS-a lub transmisja danych. Jeżeli nie będzie aktywności, to zostanie. Pobrana opłata 5 zł po 31 dniach nie korzystania z numeru.
Po doładowaniu za 50 zł przyznane są GB ale z ważnością inna niż konto główne. W tym przypadku wyniesie 93 dni.
Do wydłużenia ważności GB po doładowaniu służy usługa: Więcej czasu na internet. Koszt 29 zł na rok i po aktywacji z automatu wydłuża konto główne również o rok. Nie trzeba wtedy aktywować Roku ważności konta głównego za 9 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
Hej @Sławomir3
Przesyłam ci w pliku regulamin usługi Konto Ważne przez Rok. Znalazłem w nim coś takiego w punkcie 7. W przypadku gdy Abonent dokona doładowania w wyniku którego ważność Konta Głównego okazałaby się dłuższa niż ta wynikająca z aktywnej Usługi, wówczas Abonenta obowiązuje korzystniejsza ważność Konta Głównego wynikająca z doładowania. Usługa wyklucza się z promocjami Za darmo w Orange i numer bez limitu.:-)
Przesyłam ci regulamin zerknij do niego.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
Dzięki. Czytałem ten punkt. Co prawda jest tu mowa o odwrotnej sytuacji gdy po doładowaniu ważność konta okazałaby się dłuższa niż ta wynikająca z aktywnej usługi.... w moim przypadku doładowanie skraca ważność konta głównego. Trzeba liczyć na korzystniejszą ważność konta wynikającą z przedłużenia konta o rok, którą dokonałem przed doładowaniem konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
@Sławomir3poczekajmy może ktoś bardziej się będzie orientował w tym temacie. Myślę tutaj o osobach @agat13, @ketrasaArtur @Piotrekk85, @IreneuszCD i @Kimiriko. Oni mają większe doświadczenie w tej kwestii.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
@Sławomir3napisał(-a)Przedłużyłem ważność konta do lutego 2024. W związku z małą ilością środków na koncie planuję doładować konto kwotą 50zł. Czy po doładowaniu konto będzie ważne do lutego 2024 czy też jego ważność zostanie skrócona do 93 dni?
Napiszę krótko 😎
Ważność konta, pozostanie do lutego 2024 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
@Sławomir3widzisz szybka odpowiedz @IreneuszCD i@ketrasaArtur . Tutaj są eksperci posiadają ogromną wiedze. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
@Pablo5 jestem tylko skromnym użytkownikiem prepaid Orange 😃
Wiedza to rzecz ulotna i pewnie nie jestem omnibus 😆
@Sławomir3 nie masz co się martwić, doładuj śmiało. Jeszcze GB wpadną za doładowanie 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
@IreneuszCD doświadczony, a skromny..takich tu nam potrzeba. Wiedza i chęć pomocy...to lubię
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sławomir3 jeżeli masz ważność konta do lutego 2024 roku, to po doładowaniu kwotą 50 zł, ważność konta będzie do lutego 2024 roku. Doładowanie z krótszym okresem ważności konta nie skraca.
Ważne aby pamiętać, że nie można po takim wydłużeniu konta i doładowaniu numeru zamknąć w szufladzie, bo środki przepadną. Raz na 31 dni musi być aktywność na koncie, np: połączenie głosowe, wysłanie SMS-a, MMS-a lub transmisja danych. Jeżeli nie będzie aktywności, to zostanie. Pobrana opłata 5 zł po 31 dniach nie korzystania z numeru.
Po doładowaniu za 50 zł przyznane są GB ale z ważnością inna niż konto główne. W tym przypadku wyniesie 93 dni.
Do wydłużenia ważności GB po doładowaniu służy usługa: Więcej czasu na internet. Koszt 29 zł na rok i po aktywacji z automatu wydłuża konto główne również o rok. Nie trzeba wtedy aktywować Roku ważności konta głównego za 9 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ważność konta
@Sławomir3 namawiam aby takie doładowanie zrealizować przez aplikacje mój Orange lub na stronie operatora. Dzięki temu wpadnie dodatkowe 5pln, pod warunkiem że zrobisz to w marcu.