- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykonane polaczenie 1 minuta i blokada konta na podstawie art 18
Poza tym najprawdopodobniej blokada fraud została założona automatycznie. Jeśli sim nie była używana 9 miesięcy i nagle połączenie do strefy 5, to większość sieci uznałoby to za fraud lub alert. Tak działają sieci telekomunikacyjne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To mnie nie przekonuje ze zarówno ty jak i biuro obsługi klienta w głębokim poważaniu maja moje argumenty!!! Nie interesuje mnie jako klienta jak to wyglada w środku. Ja kupuje starter doładowuje i chce dzwonić. Dzwonię gdzie potrzebuje!!! Tak do tego jest telefon by dzwonić. Za połączenie płace i nie mam ich w jakiś nielimitowanych pakietach. Nie mam 200zl na start oraz innych dodatkowe pseudo darmowych. Jedno jest pewne zostałem oszukany na 100zl i zostały pieniądze wyłudzone przez operatora!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja chce ostrzec innych przed złodziejskim Orange. Sprawa i tak znajdzie finał w sądzie. Nie oczekuje od ciebie wyjaśnienia sprawy tylko tego czemu sieć oszukuje klientów. To ze płace za połączenia normalna stawkę upoważnia mnie do wykonywania połączeń tam gdzie mam chęć zadzwonić bez narażania i stresu ze sieć zablokuje mój numer za minutę połączenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A Orange to jak widać pseudo ekologiczna forma skoro trzeba listownie się domagać przywrócenia usług zwłaszcza gdy zostały zablokowane za podstawie błędnych założeń
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepiej każdego włożyć do jednego worka z napisem fraud i PUF i najlepiej za każdym razem argumentować takim argumentem. Muszę cię wyprowadzić z kolejnego błędnego założenia... korzystam z karty szwedzkiej bo przynajmniej oni nawet w Polsce nie blokują połączeń za 1 minutowe połączenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napisz reklamację jak pisze @Piotrekk85, zażądaj analizy i odblokowania numeru i rekompensaty za zamrożenie prawie 100zł i zablokowanie wychodzących z numeru, wymyśl albo podaj faktyczny stan, co straciłeś za niemożność wykonywania połączeń za granicą, że musiałeś kolejne 100zł wydać na inną kartę czy coś w tym stylu, niech ci płacą za takie coś rekompensatę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem dziś odpowiedz ze reklamacja jest niezasadna. Żadnych szczegółów, co teraz? Gdzie pisać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś