- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stopniowe wyłączanie starych usług prepaid
przykładowy http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/8285/8484806.pdf
"Usługa może być w każdym czasie zmieniona lub odwołana, co nie powoduje utraty lub zmiany korzyści przyznanych Abonentowi przed zmianą lub odwołaniem Usługi. "
Nikt nikomu nie zabiera minut, smsów czy innych środków. Po prostu nie nastąpi auto-odnowienie lub nie będzie możliwości ponownej aktywacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wg informacji zawartych pod linkami wynika, że sporo usług jest tylko do 23 listopada br.
Chciałem spytać, czy mają Karuzelę mogę jeszcze w tym dniu włączyć poszczególne dostępne tam pakiety i będą one działały zgodnie z okresem ich obowiązywania po tej dacie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
piotrKawiory napisał(-a):Wg informacji zawartych pod linkami wynika, że sporo usług jest tylko do 23 listopada br.
Chciałem spytać, czy mają Karuzelę mogę jeszcze w tym dniu włączyć poszczególne dostępne tam pakiety i będą one działały zgodnie z okresem ich obowiązywania po tej dacie?
@piotrKawiory, w obu regulaminach masz takie zapisy:
30. Promocja obowiązuje do odwołania. Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia świadczenia Promocji w każdym czasie bez podawania przyczyny, co nie będzie naruszać praw nabytych Abonentów.
31. W zakresie nieuregulowanym niniejszym Regulaminem mają zastosowanie postanowienia Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych dla Abonentów ofert na kartę.
28. Promocja obowiązuje do odwołania. Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia świadczenia Promocji w każdym czasie bez podawania przyczyny, co nie będzie naruszać praw nabytych Abonentów.
29. W zakresie nieuregulowanym niniejszym Regulaminem do świadczenia Promocji stosuje się Regulamin świadczenia usług telekomunikacyjnych dla Abonentów ofert na kartę w sieci telekomunikacyjnej przez spółkę pod firmą Orange Polska S.A. oraz obowiązujące cenniki usług i regulaminy w ofertach dostępnych w Orange na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znam te regulaminy!!! Chodzi mi o ich interpretację!...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szkoda trochę wyłączenia SMS SOS. Jako "nastek" często korzystałem...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »