Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Stopniowe wyłączanie starych usług prepaid

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Wiadomość zawiera hiperłącze
To spójrz sobie na regulamin poszczególnych usług.
przykładowy http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/8285/8484806.pdf
"Usługa może być w każdym czasie zmieniona lub odwołana, co nie powoduje utraty lub zmiany korzyści przyznanych Abonentowi przed zmianą lub odwołaniem Usługi. "

Nikt nikomu nie zabiera minut, smsów czy innych środków. Po prostu nie nastąpi auto-odnowienie lub nie będzie możliwości ponownej aktywacji.
jan1
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

A co zrobią spece od prawa ,jeśli klienci masowo zaczną zmieniać operatora komórkowego?
Highlighted
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

@jan1: a której usługi tak Ci brak? jedyna sensowna do premia na kartę bez odpowiednika i tak mało popularna.
piotrKawiory
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Wg informacji zawartych pod linkami wynika, że sporo usług jest tylko do 23 listopada br.

Chciałem spytać, czy mają Karuzelę mogę jeszcze w tym dniu włączyć poszczególne dostępne tam pakiety i będą one działały zgodnie z okresem ich obowiązywania po tej dacie?

Anonim
Nie dotyczy

piotrKawiory napisał(-a):

Wg informacji zawartych pod linkami wynika, że sporo usług jest tylko do 23 listopada br.

Chciałem spytać, czy mają Karuzelę mogę jeszcze w tym dniu włączyć poszczególne dostępne tam pakiety i będą one działały zgodnie z okresem ich obowiązywania po tej dacie?

@piotrKawiory, w obu regulaminach masz takie zapisy:

30. Promocja obowiązuje do odwołania. Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia świadczenia Promocji w każdym czasie bez podawania przyczyny, co nie będzie naruszać praw nabytych Abonentów.
31. W zakresie nieuregulowanym niniejszym Regulaminem mają zastosowanie postanowienia Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych dla Abonentów ofert na kartę.
28. Promocja obowiązuje do odwołania. Operator zastrzega sobie prawo do zakończenia świadczenia Promocji w każdym czasie bez podawania przyczyny, co nie będzie naruszać praw nabytych Abonentów.
29. W zakresie nieuregulowanym niniejszym Regulaminem do świadczenia Promocji stosuje się Regulamin świadczenia usług telekomunikacyjnych dla Abonentów ofert na kartę w sieci telekomunikacyjnej przez spółkę pod firmą Orange Polska S.A. oraz obowiązujące cenniki usług i regulaminy w ofertach dostępnych w Orange na kartę.

piotrKawiory
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Znam te regulaminy!!! Chodzi mi o ich interpretację!...

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

@Jarek pomożesz?
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

To ja jeszcze dorzucę jedno pytanie do kogoś Orange: bony na usługi np. na Paybacku zostają dla wyłączanych usług? Bo różne mixy można było tworzyć.
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Wiadomość zawiera hiperłącze
Kolejna runda wyłączeń https://www.orange.pl/omnibook/zaprzestanie-swiadczenia-uslug-w-orange-na-karte

Szkoda trochę wyłączenia SMS SOS. Jako "nastek" często korzystałem...