Przeniesienie numeru z abonamentu T Mobile to OFnK

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 210
  • 747
  • 1

@ŁebDoInteresównapisał(-a)

@Liliennenapisał(-a)

Nigdy mi sie nie skonczyły. Cóż, może nie rozmawiałam ponad 100 h w miesiacu xd

wiadomo, jednej osobie mogą nie skończyć się tak szybko, jak kilku osobom, kiedy karta robi za kartę do routera... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pisalam o rozmowach xD ale mam jedna w routerze xd. Jedyna ktora moze doczeka sie flexa gdy zejdzie transfer xd

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9408
  • 38583
  • 325

@jawwa2026napisał(-a)

Gdy masz rozmowy u innego operatora to w Orange za przedłużenie ważności na rok internetu za doładowania płacisz 39 zł 

nasz rozmowy w Orange Free na kartę nawet w najniższej dostępnej cenie to cały internet jest przedłużany w nieskończoność aż go do końca nie zużyjesz bez żadnych opłat 

...

przedluzanie i gromadzenie niewykorzystanych tysięcy GB nie kosztuje tu w Orange free na kartę nic

Oczywiście że kosztuje. Jeśli nic nie będziesz płacił, to konto zostanie skasowane. Nie ważne ile "gigabajtów" będziesz miał uzbierane. Ulegasz iluzji stworzonej przez marketing.

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 19
  • 59
  • 0

Jak nic nie będziesz płacić to nie będziesz rozmawiać 

smartfona za darmo tez w sklepie nie dostaniesz 

Będzie płacz o złodziejach operatora bo mi nie  chca przedłużać moich nazbieranych „gigsow” 

orange free na kartę jest taryfa do rozmów bez limitu i za to się płaci 

jak u każdego operatora czy to karta czy abonament - za darmo Rozmowy „No limit” nie daje nikt 

jednak w Orange maszbez jednej złotówki zapłaconej extra bonus tysięcy GB tylko za to ze wybrałeś do rozmów bez limitu właśnie Orange  Free na Kartę 

• 210
  • 747
  • 1

@jawwa2026napisał(-a)

Jak nic nie będziesz płacić to nie będziesz rozmawiać 

smartfona za darmo tez w sklepie nie dostaniesz 

Będzie płacz o złodziejach operatora bo mi nie  chca przedłużać moich nazbieranych „gigsow” 

orange free na kartę jest taryfa do rozmów bez limitu i za to się płaci 

jak u każdego operatora czy to karta czy abonament - za darmo Rozmowy „No limit” nie daje nikt 

jednak w Orange maszbez jednej złotówki zapłaconej extra bonus tysięcy GB tylko za to ze wybrałeś do rozmów bez limitu właśnie Orange  Free na Kartę 

Jedyne co mnie zdenerwowalo to zwiekszenie oplaty za przedluzenie z 29 na 39 bez zapowiedzi.

• 19
  • 59
  • 0

Skusiłem się na promocje lidla i połączenie jej z tysiącem gigabajtów Orange 

dwcyzja żeby płacić trochę więcej ale dostawać tysiąc osiemset giga co miesiąc - przez rok zbiore 22 tysiace GB i pewnie wrócę to najniższej opłaty 

alternatywa to gromadzenie 1 do 1,5 gb i przedłużanie tego za 39 zł za rok

Zapłacę przez cały rok 9 zł więcej to jest jedna i pół baletki co miesiąc oddanej w butelkomacie - kwota nie powala prawda

za te 75 groszy więcej co miesiąc mam spokój bez kombinowania jak doładowywać po jednej złotówce i pamiętać żeby cos tam wysłać w jakimś kilkugodzinnym okienku ważności ostatniego dnia pakietu itd

za 75 groszy więcej  co miesiąc zamiast   Robić przedłużanie gigabajtów zbieram 22 tysiace GB i później już nic nie płace ani nie musze się niczym zajmować 

22 tysiace gigabajtów czeka przez kilka lat aż się spokojnie zużyją   

75 groszy więcej co miesiąc ponad opłata 39 zl za przedluzenie

• 210
  • 747
  • 1

@jawwa2026 zdradzisz coś więcej co to za promocja 22 TB internetu i jak to ogarnąć?

• 19
  • 59
  • 0

12 razy po 800 gb (promocja dostępna cały czas) koszt: 4 zł drożej rozmowy i 12 razy po 1000 gb (za darmo) za to ze używam aplikacji lidl (promocja byla cały luty ale tej lidlowej już bie ma)

razem 12 razy po 1800 GB które zostają na zawsze i można wrócić po roku do 4 zł tańszych rozmów 

22 tysiace GB zostanie na zawsze dopóki jesteś klientem Orange na rozmowy w Orange Free a to jest właśnie taryfa do rozmów  

• 210
  • 747
  • 1

Faktycznie było coś takiego w okresie 1-28 luty a byla to mega promka. Szkoda, że już nie można no powiem 12 TB przeleciało, moglabym opóźnić o 2 lata przejscie na Flex 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 550
  • 2737
  • 8

@Lilienne była w lutym promocja lidl i można w ten sposób było uzyskać 1800GB x 12= 21600GB. Teraz jeśli ktoś nie ma aktywnego pakietu cyklicznego to można sobie włączyć NL 365 dni 365 zł mając na koncie 5 zł i włączy się NL na 5 dni i doda 1 TB. Czyli za 30 zł 6 TB.

• 210
  • 747
  • 1

Może za rok będzie ponownie to włącze. Powinno mi wtedy zostać troche GB jeszcze jakies 3 TB. Dziwne ze nawet o niej do teraz nie usłyszałam xD.