Przeniesienie numeru z abonamentu T Mobile to OFnK

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 17
  • 52
  • 0

Cały internet o niej buczał jak sie pojawiła

to promocja dla tych którzy używają taryfy Orange Free do tego do czego jest stworzona do Rozmów

dla tych co kolekcjonują tylko internet albo kupią pakiet tylko  na jeden rok, to nie bo i tak prędzej czy później wszystko co zbiorą to  by przepadło

orane free jest do rozmów i cały luty był dość długi żeby nawet przenieść numer właśnie do rozmowy z innej sieci do Orange i dostać za to 22 tysiace GB na długie lata 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 53
  • 182
  • 0

@jawwa2026 Dlaczego twierdzisz, że Orange Free na kartę jest do rozmów? Nie mam włączonej usługi bez limitu, mam 1,9 TB bonusu internetowego za doładowania i to mi absolutnie wystarcza, bo w kwietniu zużyłem zawrotne 1,39 GB danych. Utrzymanie numeru to koszt 39 zł na rok. Pewnie w 2027 będzie znowu podwyżka.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9406
  • 38572
  • 325

@jawwa2026napisał(-a)

Jak nic nie będziesz płacić to nie będziesz rozmawiać 

smartfona za darmo tez w sklepie nie dostaniesz 

...

No przecież cały czas powtarzam że nie ma nic za darmo. To Ty się upierasz że jest. Nie jest: płacisz i wmawiają ci, jak widać skutecznie, że płacisz tylko za jedno, a drugie masz za darmo. Gdybyś jednak nie płacił, to tego "za darmo" też byś nie miał.

Nie mam zamiaru agitować za taką czy inną usługą, jest mi doskonale obojętne co sobie wybierzesz i czy w ogóle coś. Ale trzymajmy się faktów.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 548
  • 2718
  • 8

@krycek no właśnie OFNK nie zostało stworzone pod rozmowy czy smsy tylko pod tani internet mobilny. A koszt utrzymania numeru pod BIZD to 3,25 zł miesięcznie więc nie wiele.

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 17
  • 52
  • 0

Są oferty innych operatorów z małym pakietem minut już naprawdę bardzo tanie ktore dają jako bonus 5 GB co miesiąc 

nie trzeba płacić za ten internet w telefonie ani 39 zł rocznie ani 1 z rocznie bo to dodatek gratis do np 200 minut na miesiąc 

natomiast jeżeli ktoś normalnie dzwoni i używa normalnego planu Rozmowy bez Limitu to Orange na kartę w swoich taryfach daje bez extra opłat praktycznie nielimitowany internet bo 22 tysiace GB jest jak internet bez limitu   

placisz w Orange free normalnie jak wszędzie za rozmowy a do tego 22 tysiace GB masz jako bonus na lata 

/

orange free można opłacać jako normalny podstawowy numer do kontaktu i rozmów i mieć w prezencie nielimitowany internet 

można tez utrzymywać numer za niewielka opłatę dla utrzymywania zgromadzonego tysiąca albo 2 tysięcy gb

1800 gb Orange + Lidl dokłada co miesiąc i to może być więcej już, np po 2 miesiącach, od tych utrzymywanych nagromadzonych gigabajtów 

Korzystasz z

nielimitowanych połączeń do wszystkich

Opis

Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)

korzystam jak miliony Polaków z usług nielimitowanych rozmów. Różnica taka ze Orange daje mi za to ze jestem klientem Orange Free na Kartę w wersji cyklicznej internet praktycznie bez limitów