- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utracone numery orange na kartę.
Witam,
Aktualnie przebywam za granicą (USA), i spóżniłem sie doładowaniem dwóch numerów w orange na karte. Oba numery zostały dezaktywowane 13.03.2026. Czy istnieje możliwość odzyskania numerów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomet90 na ten moment, to kontakt z infolinią i prośba o przywrócenie numerów. Że względu, że to weekend majowy, to przez infolinię sprawę załatwisz dopiero w poniedziałek. Jak masz zainstalowaną aplikację Mój Orange, możesz sprawdzić możliwość odzyskania numeru w aplikacji. Najlepiej zrobić to jak najszybciej.
Jeśli uda się przywrócić numery, to najlepiej jak najszybciej je doładować.
Warto też skorzystać z wydłużenia ważności na rok, koszt 39 zł, aktywacja SMS-em o treści o treści START365 na numer 8002. Można wysłać wielokrotnie, wtedy, każde kolejne wysłanie SMS-a, to kolejny rok i oczywiście opłata 39 zł za SMS-a. Ja obecnie niektóre numery mam ważne na 3-4 lata.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do 7 dni od dezaktywacji to bez problemu przywrócą. Powyżej 30 dni to tak średnio, ale chyba już się nie da. Oczywiście jak wspomniano wyżej, trzeba dzwonić na infolinię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tomet90 da się, tylko to zależy od konsultanta, na którego trafisz na infolinii. Ten ogarnięty może załatwić sprawę.pozytywnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glutnapisał(-a)@Tomet90 w aplikacji MO do 30 dni można to ogarnąć.
Bo jest Guzik [Odblokuj konto] szczegóły
Kafelek 500GB - też pojawił się. 4.05.2026 kliknę, wcześniej, gdy zużyję GB z aktywowanych darmowych promocji.
Jak przed zablokowaniem konto miało debet - 5 zł, debet pozostał niezmieniony
Doładowanie, gdy numer jest istotny.
Można być super EKO i nie zaśmiecać świat nowymi startówkami.