- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru z abonamentu T Mobile to OFnK
@j131 zależy co kto woli. Dla mnie osobiście OFnK jest lepsze niż Flex ale to moje zdanie. Dopiero gdy Bez limitu przestanie dodawac GB i te się skonczą będzie korzystniejsza Flex ale wykorzystanie 10 TB nie jest tak latwe chyba ze pobieradz dziennie po 100 GB wtedy oplaca sie bardziej Flex ale ten Unlimited.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiecie jak to jest. My tutaj swoje, a marketing, który tworzy oferty i ustawia parametry, mówi wprost🤔 i teraz wytłumaczcie mi co mają na myśli:
Abonament - "... potrzebują stałego dostępu do usług telekomunikacyjnych. Jeśli więc spędzasz wiele godzin tygodniowo, rozmawiając z bliskimi lub klientami czy surfując w sieci, postaw na abonament."
Karta - "Karta stanowi dobre rozwiązanie dla osób, które znacznie rzadziej telefonują lub wysyłają SMS-y i nie chcą płacić za usługi, których nie wykorzystają. Jeżeli więc korzystasz z telefonu sporadycznie, oferta na kartę będzie wystarczająca."
Źródło: https://www.orange.pl/poradnik/abonament-czy-karta-czym-sie-roznia-te-oferty-i-co-wybrac/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron po prostu "spróbuj przekonać klienta, że oferta droższa i mniej korzystna jest dla niego lepsza" Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. My tutaj to " nieszkodliwa banda świrów 😜" a inni się złapią na piękne slogany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeciez w Bez limitu jest lepiej niz w jakimkolwiek planie na abonament xD. Rownie dobrze moge gadać cale 30 dni i tak mam za 35 zł. Wciska sie ludziom kit. Dziwi mnie ze ktoś jeszcze bierze ten abonament w Orange. Kasy duzo internetu mało. Juz ta oferta z Love co mialam była lepsza niz jakikolwiek plan bo za 20 zł (po rozwiazaniu chyba za 0 xD) było 600 GB internetu na miesiac i pełny nielimit.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta na karte i BOK mówią wprost, że nie służy do intensywnych rozmów po mimo pakietu bez limitu. Oczywiście mówimy o dużym użyciu. 😊
Wiec ma zaszyte prawdopodobnie, ukryte ograniczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Liliennenapisał(-a)Przeciez w Bez limitu jest lepiej niz w jakimkolwiek planie na abonament xD. Rownie dobrze moge gadać cale 30 dni i tak mam za 35 zł. Wciska sie ludziom kit. Dziwi mnie ze ktoś jeszcze bierze ten abonament w Orange. Kasy duzo internetu mało. Juz ta oferta z Love co mialam była lepsza niz jakikolwiek plan bo za 20 zł (po rozwiazaniu chyba za 0 xD) było 600 GB internetu na miesiac i pełny nielimit.
Wypok na przykład, jest zasypywany pytaniami co wybrać bo też ludzie nie są świadomi że poza ofertami abo u różnych opów, są też dobre oferty na kartę, także czasem ludziom podoradzam OFnK hehe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przecież dawaj większość miała kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nigdy mi sie nie skonczyły. Cóż, może nie rozmawiałam ponad 100 h w miesiacu xd
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdy masz rozmowy u innego operatora to w Orange za przedłużenie ważności na rok internetu za doładowania płacisz 39 zł
nasz rozmowy w Orange Free na kartę nawet w najniższej dostępnej cenie to cały internet jest przedłużany w nieskończoność aż go do końca nie zużyjesz bez żadnych opłat
jakbym chciał np tv to bym musiał za usługę zapłacić u Orange i oba nie byłaby bez opłat do rozmów bez limitu
przedluzanie i gromadzenie niewykorzystanych tysięcy GB nie kosztuje tu w Orange free na kartę nic
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Liliennenapisał(-a)Nigdy mi sie nie skonczyły. Cóż, może nie rozmawiałam ponad 100 h w miesiacu xd
wiadomo, jednej osobie mogą nie skończyć się tak szybko, jak kilku osobom, kiedy karta robi za kartę do routera... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
swoją drogą zeszliśmy z clue tematu i chyba czas przyznać komuś rozwiązanie