Przeniesienie numeru z abonamentu T Mobile to OFnK

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 210
  • 747
  • 1

@j131 zależy co kto woli. Dla mnie osobiście OFnK jest lepsze niż Flex ale to moje zdanie. Dopiero gdy Bez limitu przestanie dodawac GB i te się skonczą będzie korzystniejsza Flex ale wykorzystanie 10 TB nie jest tak latwe chyba ze pobieradz dziennie po 100 GB wtedy oplaca sie bardziej Flex ale ten Unlimited.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3592
  • 9255
  • 160

Wiecie jak to jest. My tutaj swoje, a marketing, który tworzy oferty i ustawia parametry, mówi wprost🤔 i teraz wytłumaczcie mi co mają na myśli:

Abonament - "... potrzebują stałego dostępu do usług telekomunikacyjnych. Jeśli więc spędzasz wiele godzin tygodniowo, rozmawiając z bliskimi lub klientami czy surfując w sieci, postaw na abonament."

Karta - "Karta stanowi dobre rozwiązanie dla osób, które znacznie rzadziej telefonują lub wysyłają SMS-y i nie chcą płacić za usługi, których nie wykorzystają. Jeżeli więc korzystasz z telefonu sporadycznie, oferta na kartę będzie wystarczająca." 

Źródło: https://www.orange.pl/poradnik/abonament-czy-karta-czym-sie-roznia-te-oferty-i-co-wybrac/

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1998
  • 8573
  • 69

@Ron  po prostu "spróbuj przekonać klienta, że oferta droższa i mniej korzystna jest dla niego lepsza" Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. My tutaj to " nieszkodliwa banda świrów 😜" a inni się złapią na piękne slogany.

• 210
  • 747
  • 1

Przeciez w Bez limitu jest lepiej niz w jakimkolwiek planie na abonament xD. Rownie dobrze moge gadać cale 30 dni i tak mam za 35 zł. Wciska sie ludziom kit. Dziwi mnie ze ktoś jeszcze bierze ten abonament w Orange. Kasy duzo internetu mało. Juz ta oferta z Love co mialam była lepsza niz jakikolwiek plan bo za 20 zł (po rozwiazaniu chyba za 0 xD) było 600 GB internetu na miesiac i pełny nielimit.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3592
  • 9255
  • 160

Oferta na karte i BOK mówią wprost, że nie służy do intensywnych rozmów po mimo pakietu bez limitu. Oczywiście mówimy o dużym użyciu. 😊

Wiec ma zaszyte prawdopodobnie, ukryte ograniczenia. 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 184
  • 527
  • 0

@Liliennenapisał(-a)

Przeciez w Bez limitu jest lepiej niz w jakimkolwiek planie na abonament xD. Rownie dobrze moge gadać cale 30 dni i tak mam za 35 zł. Wciska sie ludziom kit. Dziwi mnie ze ktoś jeszcze bierze ten abonament w Orange. Kasy duzo internetu mało. Juz ta oferta z Love co mialam była lepsza niz jakikolwiek plan bo za 20 zł (po rozwiazaniu chyba za 0 xD) było 600 GB internetu na miesiac i pełny nielimit.

Wypok na przykład, jest zasypywany pytaniami co wybrać bo też ludzie nie są świadomi że poza ofertami abo u różnych opów, są też dobre oferty na kartę, także czasem ludziom podoradzam OFnK hehe

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1998
  • 8573
  • 69

Przecież dawaj większość miała kartę.

• 210
  • 747
  • 1

Nigdy mi sie nie skonczyły. Cóż, może nie rozmawiałam ponad 100 h w miesiacu xd

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 19
  • 59
  • 0

Gdy masz rozmowy u innego operatora to w Orange za przedłużenie ważności na rok internetu za doładowania płacisz 39 zł 

nasz rozmowy w Orange Free na kartę nawet w najniższej dostępnej cenie to cały internet jest przedłużany w nieskończoność aż go do końca nie zużyjesz bez żadnych opłat 

jakbym chciał np tv to bym musiał za usługę zapłacić u Orange i oba nie byłaby bez opłat do rozmów bez limitu

przedluzanie i gromadzenie niewykorzystanych tysięcy GB nie kosztuje tu w Orange free na kartę nic

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 184
  • 527
  • 0

@Liliennenapisał(-a)

Nigdy mi sie nie skonczyły. Cóż, może nie rozmawiałam ponad 100 h w miesiacu xd

wiadomo, jednej osobie mogą nie skończyć się tak szybko, jak kilku osobom, kiedy karta robi za kartę do routera... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

swoją drogą zeszliśmy z clue tematu i chyba czas przyznać komuś rozwiązanie