- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange SMART wycofany z oferty
Z dniem dzisiejszym, został wycofany plan taryfowy Orange SMART na kartę.
Tym samym, pozostały już tylko Orange Yes oraz Orange Free na kartę.
Aby zmienić na Orange Yes, wystarczy wpisać *101*90# i wcisnąć zieloną słuchawkę.
Aby zmienić na Orange Free, wystarczy wpisać *101*40# i wcisnąć zieloną słuchawkę.
Klienci, którzy korzystają z Orange SMART na kartę, mogą korzystać z tej taryfy tak długo, jak jej nie zmienią - po zmianie, nie będzie już możłiwości powrotu do Smarta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W związku z tym co w temacie... sugeruję by Pakiet 120minut został podłączony do taryfy Orange Free na kartę...
Proszę się dobrze nad tym zastanowić - drogie Orange - o ile chcecie trafiać ze swoją ofertą prepaid do pewnej grupy klientów (...)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam jeszcze POPa, dobre pytanie czy Orange odpowie na ofertę PLUSHa, Heyah, a2mobile, etc.......szkoda że "zatukliście" POPa 😞 Oferta która dla mnie osobiście była cenną marką dla Orange, tak samo jak np. CocaCola zero, ale....Wasza polityka 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
choć na 99% wydaje mi się, że będzie zupełnie nowa oferta prepaid, dwie taryfy (plus ew. trzecia w nju) to trochę mało...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tam MMSy są w pakiecie, cena podobna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja bym stworzył taryfę Super POP 🙂 Za 25 zł no limit do wszystkich sieci komórkowych w Polsce + stacjonarne, no limit na smsy i mmsy do wszystkich sieci komórkowych, na start 10 GB Internetu + za każdy msc stażu w sieci dodatkowo co miesiąc 1 GB danych. Dostęp do portali społecznościowych nie wliczałby się w transfer. Do tej oferty na kartę stworzyłbym za 80 zł pakiet Orange Super Wakacje - w nim pakiet 120 minut na rozmowy wychodzące, pakiet 500 smsów oraz pakiet 2 GB Internetu, no limit na rozmowy przychodzące, pakiet ważny 14 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile można tanieć?...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owszem, ale czy takie coś by się przyjęło, taryfy na kartę są dedykowane do osób raczej młodych które jednak patrzą na to ile wydają i co daostają 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bazooka napisał(-a):W związku z tym co w temacie... sugeruję by Pakiet 120minut został podłączony do taryfy Orange Free na kartę...
Proszę się dobrze nad tym zastanowić - drogie Orange - o ile chcecie trafiać ze swoją ofertą prepaid do pewnej grupy klientów (...)
Dzięki @bazooka za sugestię 🙂 Przekażę dziś do osób zajmujących się ofertą, aby mogły zastanowić się nad wprowadzeniem tego pakietu do Orange Free na kartę 🙂
Nawet jednak, jeśli spotka się to z uznaniem, powinieneś być jednak świadomy, że modyfikacja oferty to proces długotrwały - więc może to trochę potrwać 🙂
Przy okazji, witamy na Naszym Orange 🙂
- « Poprzedni
- Następny »