- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange SMART wycofany z oferty
bazooka napisał(-a):Na stacjonarne staram się dzwonić tylko z domu... 30minut za FREE od Virgin Mobile FREEMIUM...a nawet x2 (dwa numery).
No jest jeszcze coś co daje mi SMSować za darmo w przyzwoitej ilości SMSów miesięcznie (1SMS = 640znakow)...i o tym użytkownik taryfy prepaid w Orange powinien wiedzieć... 😛
Chodzi Ci o multibox, czy o czymś nie wiem ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem za zmianami w Orange Yes dotyczącymi okresów ważności połączeń wychodzacych po doładowaniu. Teraz jest zasada 1zł=1dzień. Zmiana, zmiana, zmiana Tak, wiem jest usługa Rok Ważności Konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możliwa jest zmiana z Orange za 0zł w sieci na RWK ? Dłuższy termin ważności konta taki efekt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ron napisał(-a):Możliwa jest zmiana z Orange za 0zł w sieci na RWK ? Dłuższy termin ważności konta taki efekt
Tylko, że każda kolejną aktywacja usługi za 0 zł.w Orange to koszt 2.90 zł. Co 10 dni, to się średnio opłaca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No nie opłaca się, ale nie wiedziałem, że jest możliwość zmiany z usług Orange 0zł i Numer bez limitu na RWK. Kiedyś pisałem o tym tutaj na forum, to mi nikt nie wierzył
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, usługi kolidujące się można włącząć dowolnie - przy czym wyłączą się wtedy te, z którymi się wykluczają.
Czyli włączysz KWR,ale darmowe w sieci się wyłączą 🙂
Włączając:
Za darmo w Orange: wyłączasz 0 zł/min w Orange, 0 zł/SMS w Orange i Konto ważne Rok
0 zł/min w Orange: wyłączasz 0 zł/SMS w Orange, Za darmo w Orange i Konto ważne Rok
0 zł/SMS w Orange: wyłączasz 0 zł/min w Orange, Za darmo w Orange i Konto ważne Rok
Numer bez limitu: wyłączasz Konto ważne Rok
W każdym z powyższych przypadków, ważność zostanie skrócona do 10 dni, jeśli konto ważne rok było aktywne (30 dni na przychodzące)
Włączając konto ważne rok, wyłącza się 0 zł / min w Orange, Za darmo w Orange, 0 zł za SMS w Orange i Numer bez limitu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak czytam właśnie regulaminy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podejrzewam, że większość by chciała by to operatorzy płacili za używanie ich sieci 🙂
Ale pewnie jak 5G się pojawi /lub sprzedaż danych biometrycznych - to kto wie? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
Tylko za 9 zł miesięcznie masz -nolimit w sieci + numer w innej sieci. Jest lepsza oferta?
Podejrzewam, że większość by chciała by to operatorzy płacili za używanie ich sieci 🙂
Ale pewnie jak 5G się pojawi /lub sprzedaż danych biometrycznych - to kto wie? 🙂
Zależy, gdzie i ile ktoś dzwoni. Są np. wybrane nr w sieci i poza siecią, które nie wyłączją KWR.