Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO

ROZWIĄZANE

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 272
  • 870
  • 1

Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO

@arthurnapisał(-a)

Stare numery nakarmione gigabajtami, a kto wykazał się refleksem i zdążył włączyć lub na bieżąco odwiedza Nasz Orange, żeby nie ominęły go info o niespodziewanych promocjach może się cieszyć 😀

Sprawdziłem teraz dla pewności w MO dalej w zakładce Bonus internetowy za doładowania jest w użyciu te 500GB mimo że 30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 915
  • 5442
  • 38

@ŁebDoInteresów Zgaduję, że sms mógł dotyczyć innej zakładki  "dodatkowy bonus" tam gdzie teraz wpadło 20 GB za majówkę -  ta zakładka ma swoją ważność i można ją przedłużyć płatnym sms

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2474
  • 9414
  • 98

@ŁebDoInteresównapisał(-a)

30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa

A czytałeś ten post.

Powiązane z późną aktywacją marcowego prezentu.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 781
  • 4734
  • 12

Czy promocja została przedłużona i na do kiedy ?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 227
  • 795
  • 4

W sierpniu jeszcze była, ale nie wpadła po zalogowaniu, trzeba było włączyć przez konsultanta. 

Pewnie za niedługo ją zabiorą, bo ciągle zmieniają regulaminy.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 781
  • 4734
  • 12

Promocja przedłużona do końca rokuScreenshot_20260909_185408_com.huawei.docs.jpg

• 149
  • 421
  • 1

Drugi raz klikanie nic nie daje bo bonus juz odebrałem

Jednak dla nowego startera mamy:

Miesiąc z bonusem 500 GB za logowanie 

miesiąc no limit i 800 GB w standardzie Orange 

miesiąc za zgodę marketingową (chyba  400 GB)

wychodzi za 5 zł trzy miesiące Internetu, w każdym z tych miesięcy co najmniej 500 GB

mniej od 2 zł co miesiąc za 500 GB 

-

jak promocje zostaną przedłużone w 2027 to rok internetu orange 500 GB co miesiąc będzie kosztować 20 zł (4 startery po 5 zł)

• 2474
  • 9414
  • 98

Nowe startery są z różnymi twarzami i przypisanymi opisami na stronie https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte .

Starter z twarzą seniorki dla wtajemniczonych da nawet 4 miesiące internetu bez kosztów.

Trzeba wiedzieć z jakich, w jakiej kolejności i kiedy darmowych promocji należy skorzystać wykorzystując startowy cykliczny NL z niecałymi 5 dobami ważności.

Z 4 promocji do aktywacji kafelek z 500 GB aktywujemy na końcu, bo nie zapewnia ważności konta na wychodzące, a wszystkie promocje przy aktywacji wymagają konta ważnego na wychodzące.

• 149
  • 421
  • 1

@andrzej1441napisał(-a)

Starter z twarzą seniorki dla wtajemniczonych

Trzeba wiedzieć z jakich, w jakiej kolejności i kiedy darmowych promocji należy skorzystać wykorzystując startowy cykliczny NL z niecałymi 5 dobami ważności.

Z 4 promocji do aktywacji kafelek z 500 GB aktywujemy na końcu, bo nie zapewnia ważności konta na wychodzące, a wszystkie promocje przy aktywacji wymagają konta ważnego na wychodzące.

Kupujemy starter za 5 zł 

korzystamy z kilku dni i kilkunastuGB włączonych automatycznie 

następnie kiedy chcemy dalej internet to od razu albo za kilka dni kafelek 500 GB za logowanie do mój orange daje 500 GB Internetu 

Nie musimy niczego pilnować ani być wtajemniczonym w niuanse 

skończyło się 500 GB to możemy poczekać kilka dni np do jakiegoś weekendowego albo dłuższego wyjazdu i SMS-em włączyć 800 GB na następne 30 dni 

kiedy potrzebujemy to sobie włączamy 

na koniec ważności 800 GB można włączyć smsem chyba 400 GB na kolejny miesiąc które to 400 GB zsumuje się z tym co zostało niewykorzystane z 800 GB 

zero kombinowania, wtajemniczenia i tak dalej 

Pięć złotych i jest internet co najmniej na 3 miesiące albo 4 lub 5 gdy nie potrzebna żeby był dostępny non stop tylko np na kilkudniowe wyjazdy 

/

po wykorzystaniu internetu póki starter jest jeszcze aktuwny na przychodzące można wykorzystać go do np zarejestrowania się w usługach typu karta Biedronka itp które wymagają numeru telefonu i później regularnie wysyłają SMS-y na taki numer 

/

koszt na miesiąc wychodzi pomiędzy 1 a

2 zł 

przy takich kwotach nie chce mi się szukać jakiś wysublimowanych sposobów żeby zejść np do 90 groszy co miesiąc 

jakbym potrzebował to bym po prostu w grudniu znowu kupił starter za piątkę 

wygoda ważniejsza od zaoszczędzenia jednej złotówki lub podobnej kwoty raz na trzy miesiące 

• 2474
  • 9414
  • 98

@jawwa2026 życzę powodzenia z aktywacją NL przez SMS START na 811 gdy na start dostajemy NL z 9900 GB na reklamowane 30 dni, a właściwie na 29 dni.

PS.

Ze względu na ważność KG na tym starterze rzeczywiście można i trzeba zacząć od kafelka 500GB po skończeniu ważności startowego NL z 9900GB. I najpóźniej w ostatnim dniu ważności startera dajemy zgody.

Jakieś regulaminowe zgody są wymagane także na kafelek 500GB.