Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO

ROZWIĄZANE

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 185
  • 535
  • 1

Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO

@arthurnapisał(-a)

Stare numery nakarmione gigabajtami, a kto wykazał się refleksem i zdążył włączyć lub na bieżąco odwiedza Nasz Orange, żeby nie ominęły go info o niespodziewanych promocjach może się cieszyć 😀

Sprawdziłem teraz dla pewności w MO dalej w zakładce Bonus internetowy za doładowania jest w użyciu te 500GB mimo że 30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 720
  • 3731
  • 30

@ŁebDoInteresów Zgaduję, że sms mógł dotyczyć innej zakładki  "dodatkowy bonus" tam gdzie teraz wpadło 20 GB za majówkę -  ta zakładka ma swoją ważność i można ją przedłużyć płatnym sms

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2321
  • 8574
  • 94

@ŁebDoInteresównapisał(-a)

30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa

A czytałeś ten post.

Powiązane z późną aktywacją marcowego prezentu.