- « Poprzedni
- Następny »
2 tygodni(e) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 tygodni(e) temu
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
@arthurnapisał(-a)Stare numery nakarmione gigabajtami, a kto wykazał się refleksem i zdążył włączyć lub na bieżąco odwiedza Nasz Orange, żeby nie ominęły go info o niespodziewanych promocjach może się cieszyć 😀
Sprawdziłem teraz dla pewności w MO dalej w zakładce Bonus internetowy za doładowania jest w użyciu te 500GB mimo że 30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa
2 tygodni(e) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 tygodni(e) temu
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
@ŁebDoInteresów Zgaduję, że sms mógł dotyczyć innej zakładki "dodatkowy bonus" tam gdzie teraz wpadło 20 GB za majówkę - ta zakładka ma swoją ważność i można ją przedłużyć płatnym sms
2 tygodni(e) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 tygodni(e) temu
@ŁebDoInteresównapisał(-a)
30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa
A czytałeś ten post.
Powiązane z późną aktywacją marcowego prezentu.
- « Poprzedni
- Następny »