- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
@arthurnapisał(-a)Stare numery nakarmione gigabajtami, a kto wykazał się refleksem i zdążył włączyć lub na bieżąco odwiedza Nasz Orange, żeby nie ominęły go info o niespodziewanych promocjach może się cieszyć 😀
Sprawdziłem teraz dla pewności w MO dalej w zakładce Bonus internetowy za doładowania jest w użyciu te 500GB mimo że 30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Mój Orange pojawiła się opcja włączenia bonusu 500 GB za pierwsze logowanie do MO
@ŁebDoInteresów Zgaduję, że sms mógł dotyczyć innej zakładki "dodatkowy bonus" tam gdzie teraz wpadło 20 GB za majówkę - ta zakładka ma swoją ważność i można ją przedłużyć płatnym sms
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresównapisał(-a)
30 kwietnia o 12:30 przyszedł sms, że niby skończyła się ważność promocyjnych gigabajtów, także ten sms to musiał być jakiś błąd, bo internet z bonusu (500GB) dalej działa
A czytałeś ten post.
Powiązane z późną aktywacją marcowego prezentu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy promocja została przedłużona i na do kiedy ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W sierpniu jeszcze była, ale nie wpadła po zalogowaniu, trzeba było włączyć przez konsultanta.
Pewnie za niedługo ją zabiorą, bo ciągle zmieniają regulaminy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja przedłużona do końca roku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drugi raz klikanie nic nie daje bo bonus juz odebrałem
Jednak dla nowego startera mamy:
Miesiąc z bonusem 500 GB za logowanie
miesiąc no limit i 800 GB w standardzie Orange
miesiąc za zgodę marketingową (chyba 400 GB)
wychodzi za 5 zł trzy miesiące Internetu, w każdym z tych miesięcy co najmniej 500 GB
mniej od 2 zł co miesiąc za 500 GB
-
jak promocje zostaną przedłużone w 2027 to rok internetu orange 500 GB co miesiąc będzie kosztować 20 zł (4 startery po 5 zł)
- « Poprzedni
- Następny »