- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Więc zapraszamy @Wojtek_Rzecznik do wypowiedzenia się na NO w sprawie Skarbonki. Czemu taka decyzja biznesowa? Czemu wyłączenie Skarbonki po cichu, bez żadnej zapowiedzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Witam
@ketrasaArtur bardzo proszę tutaj na forum nie manipulować moim postem ( przecież można je przeczytac , są do wglądu ) ja nigdzie nie pisałem że skarbonkę wyłączono bez żadnej zapowiedzi , napisałem że bez żadnej konsultacji , dyskusji , a to już jest zasadnicza różnica .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
@Katani1napisał(-a)Klamka zapadła - decyzja biznesowa...
Promocja ważna do odwołania. Wg mnie można jedynie mieć pretensje o tryb jej usunięcia, żadnego sms czy innego powiadomienia, a nie każdy czyta komunikaty na stronie. Ja też jestem w plecy, wiedząc wcześniej doładowałbym numery, gdzie w skarbonce brakowało niewiele do 5 zł. by można było wykonać przelew.
Witaj @Katani1
Nie rozumiem jak można było nie poinformować nas o tym fakcie SMS-em !
Dla mnie to rozbój w biały dzień. Dziś zrobiłam doładowanie, a mogłam to zrobić trzy dni temu gdybym oczywiście wiedziała. Rzeczniku Orange prosimy jak najszybciej wytłumaczyć nam dlaczego potraktowaliście nas po macoszemu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Witam
@Halliwell303 piszesz że przykre i smutne a dlaczego w tej sprawie nie ma żadnego komentarza tutaj na forum przez Rzecznika Orange ? przecież to jest celowe rozwalanie po kawałku wszystkiego co kiedyś służyło klientom na kartę . Korzystając z okazji ponawiam prośbę Szanowny Panie Rzeczniku więcej odwagi i bardzo proszę o komentarz w sprawie postów " Koniec Skarbonki "
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Witam ponownie
Przecież rzecznik prasowy Orange reprezętuje firmę Orange na dobre i na złe i powinien jak najszybciej tutaj na forum wyjaśnić jakie były intencje zlikwidowania skarbonki ! A ja nie będę szukał po różnych kanałach rzecznika bo rzecznik prasowy jest dla klientów a nie klienci dla rzecznika . I myślę że rzecznik ma swoje zdanie w tej materii , w tym temacie , tylko bardzo dziwię się że do tej pory milczy .Więcej odwagi Szanowny Panie Rzeczniku , przecież nie tylko ja pisałem w temacie likwidacji skarbonki inni też pisali i nie otrzymali odpowiedzi
Pozdrawiam
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Rolą Rzecznika nie jest monitorowanie wszystkich zapytań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Polecam poczytać prezentację na dole strony https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/prawo-komunikacji-elektronicznej--ruszaja-prekonsultacje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
@Piotrekk85 Jedyną siecią która ma rwk ale ma prwk to podobno T-M. Play reklamuje swoją Odnowe a RWK ma 7Mb/s lejek i też nie będzie dziwne że RWK jako taryfę usuną . Plus musisz doładować min 5 zł zeby go włączyć.
PS.Czemu skarbonka znikęła w całości i czemu Orange nie utrzymał wypłaty na konta promocyjne na orange/aopinpl ?
Myśle że jak będzie to wprowadzone znajdzie jakiś operator znajdzie obejście.
Pewna sieć MNVO przy wycofaniu tych dużych opłat w roamingu wprowadziła takie obejście że gdy korzystasz non stop w Polsce to masz cenę standardową a gdy jedziesz do UE to już masz płacić więcej . Kolejnym przykładem są niedziele bez handlu pewna sieć małych sklepów zaczęła udawać placówkę pocztową.
Też zapewne operatorom zależy na "urealnieniu liczby abonamentowców" . Sporo osób ma karty leżaki których nie używają.
PS no to niech banki zaczną wprowadzać ważność środków na koncie XD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Informacyjnie, dziś dostałem procenty za 3 miesiące korzystania z usługi, niestety jest poniżej 5zł więc można je sobie wsadzić, ale aplikacja MO pokazuje ważność Skarbonki u mnie do 17.08.2021..