Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KONIEC SKARBONKI !!!!

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

KONIEC SKARBONKI !!!!

Więc zapraszamy @Wojtek_Rzecznik do wypowiedzenia się na NO w sprawie Skarbonki. Czemu taka decyzja biznesowa? Czemu wyłączenie Skarbonki po cichu, bez żadnej zapowiedzi?

jan1
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

Witam

@ketrasaArtur bardzo proszę tutaj na forum nie manipulować moim postem  ( przecież można je przeczytac , są do wglądu  ) ja nigdzie nie pisałem że skarbonkę wyłączono bez żadnej zapowiedzi , napisałem że bez żadnej konsultacji , dyskusji , a to już jest zasadnicza różnica .

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

@Katani1napisał(-a)

Klamka zapadła - decyzja biznesowa...

Promocja ważna do odwołania. Wg mnie można jedynie mieć pretensje o tryb jej usunięcia, żadnego sms czy innego powiadomienia, a nie każdy czyta komunikaty na stronie. Ja też jestem w plecy, wiedząc wcześniej doładowałbym numery, gdzie w skarbonce brakowało niewiele do 5 zł. by można było wykonać przelew.

Witaj @Katani1 

Nie rozumiem jak można było nie poinformować nas o tym fakcie SMS-em !

Dla mnie to rozbój w biały dzień. Dziś zrobiłam doładowanie, a mogłam to zrobić trzy dni temu gdybym oczywiście wiedziała. Rzeczniku Orange prosimy jak najszybciej wytłumaczyć nam dlaczego potraktowaliście nas po macoszemu ?

jan1

KONIEC SKARBONKI !!!!

Witam

@Halliwell303  piszesz że przykre i smutne  a dlaczego w tej sprawie nie ma żadnego komentarza tutaj na forum przez Rzecznika Orange ? przecież to jest celowe rozwalanie po kawałku  wszystkiego co kiedyś służyło klientom  na kartę . Korzystając z okazji ponawiam prośbę Szanowny Panie Rzeczniku więcej odwagi i bardzo proszę o komentarz w sprawie  postów  " Koniec Skarbonki "

Pozdrawiam 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

KONIEC SKARBONKI !!!!

@jan1: chyba się nie doczekasz. Rzecznik był tu tylko w ramach AMy i nie obsługuje tego forum. Są inni pracownicy Orange - którzy mogą również zaprezentować stanowisko firmy. Rzecznik Orange wybrał sobie inne kanały do kontaktu - łatwo zapytać na facebooku czy na twitterze.
jan1

KONIEC SKARBONKI !!!!

Witam ponownie 

Przecież rzecznik prasowy Orange reprezętuje firmę Orange na dobre i na złe i powinien jak najszybciej tutaj na forum wyjaśnić jakie były intencje zlikwidowania skarbonki ! A ja nie będę szukał po różnych kanałach  rzecznika bo rzecznik prasowy  jest dla klientów a nie klienci dla rzecznika . I myślę że rzecznik ma swoje zdanie w tej materii , w tym temacie , tylko bardzo dziwię się że do tej pory milczy .Więcej odwagi Szanowny Panie Rzeczniku , przecież nie tylko ja pisałem w temacie likwidacji skarbonki inni też pisali i nie otrzymali odpowiedzi 

Pozdrawiam

* Wpis poddany edycji - moderator Kinga

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

KONIEC SKARBONKI !!!!

Informacje o Orange są wszędzie. Tu na forum są inni przedstawiciele Orange. Rzecznik nie może być wszędzie.
Rolą Rzecznika nie jest monitorowanie wszystkich zapytań.
Highlighted
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

KONIEC SKARBONKI !!!!

Wiadomość zawiera hiperłącze
Swoją drogą przygotujcie się na to, że wszystkie usługi oparte na "złotówkach" jak i niebawem konto główne znikną lub będzie nieopłacalne korzystanie z niego. Będzie podwyżka RWK -nie tylko w Orange, niektóre sieci już powoli rezygnują lub wprowadzają opłaty.

Polecam poczytać prezentację na dole strony https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/prawo-komunikacji-elektronicznej--ruszaja-prekonsultacje
Windowv2
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

@Piotrekk85  Jedyną siecią która ma rwk ale ma prwk to podobno T-M. Play reklamuje swoją Odnowe a RWK  ma 7Mb/s lejek i też nie będzie dziwne że RWK jako taryfę usuną . Plus musisz doładować min 5 zł zeby go włączyć.

PS.Czemu skarbonka znikęła w całości i  czemu Orange nie utrzymał wypłaty na konta promocyjne na orange/aopinpl ?

Myśle że jak będzie to wprowadzone znajdzie jakiś operator  znajdzie obejście.

Pewna sieć MNVO przy wycofaniu tych dużych opłat w roamingu wprowadziła takie obejście że gdy korzystasz  non stop w Polsce to masz cenę standardową a gdy jedziesz do UE to już masz płacić więcej . Kolejnym przykładem są niedziele bez handlu pewna sieć małych sklepów zaczęła udawać placówkę pocztową.

Też zapewne operatorom zależy na "urealnieniu liczby abonamentowców" . Sporo osób ma karty leżaki których nie używają.

PS no to niech banki zaczną wprowadzać ważność środków na koncie XD

gabberek
Poziom 14, Tropiciel Przestworzy

KONIEC SKARBONKI !!!!

Informacyjnie, dziś dostałem procenty za 3 miesiące korzystania z usługi, niestety jest poniżej 5zł więc można je sobie wsadzić, ale aplikacja MO pokazuje ważność Skarbonki u mnie do 17.08.2021..