Nie można wyświetlić tego widżeta.

Kłopotliwe bonusy za zgody marketingowe

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 16
  • 32
  • 0

@andrzej1441napisał(-a)

Każdy co innego uważa za istotne.

Istotne to jest, że nie tylko aktywacja SMSem TAK na 80290, ale także w MO daje dodatkowe 600GB do 400GB za zgody, aby regulamin bonusu 600GB za przeniesienie współgrał z aktualnym bonusem 400GB za zgody marketingowe dla Orange.

W moim wypadku aktywacja SMSem automatycznie aktywowała zgody także w MO, więc włączenie osobno zgody przez apke nie wchodzi w grę, u was tak nie ma?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7089
  • 29047
  • 230

Nie bardzo rozumiem Twoje wątpliwości. Zgoda to zgoda, jest albo jej nie ma. Co ma do tego sposób w jaki ją wyraziłeś?

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 16
  • 32
  • 0

Chodzi o GB, zrozumiałem to tak że osobno są za zgode w apce i osobno za zgode przez sms

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7089
  • 29047
  • 230

Można się na coś zgodzić albo nie. Nie można się na to samo zgodzić skutecznie dwa razy w różny sposób. Chyba że w międzyczasie zgodę odwołano (w jakikolwiek sposób). Zasady przyznawania bonusów to dla mnie czarna magia, omijam je szerokim łukiem razem ze wszystkimi zgodami.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1920
  • 6770
  • 76

@ŁebDoInteresównapisał(-a)

Chodzi o GB, zrozumiałem to tak że osobno są za zgode w apce i osobno za zgode przez sms

Może i tak działało chwilowo. Zapewne na czas naprawy niuansów wyłączyli nawet aktywację SMSem.

Tok jakbym teraz napisał, że promocja 1200GB przez rok daje 42TB przy inwestycji poniżej 400 zł.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20343
  • 58771
  • 798