- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kłopotliwe bonusy za zgody marketingowe
W aplikacji w ustawieniach ZGODY nie ma żadnej informacji o jakichś bonusach za wyrażenie.
Możliwe, że mój numer nie załapuje się na taki bonus.
Jest to gdzieś do sprawdzenia?
Mam udzielone tylko dwie zgody z tych wszystkich 13 tam ujętych, więc rozumiem, że mój numer już nie dostanie żadnego bonusa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5chodzi o jedną zgodę, którą w aplikacji i na stronie MO obecnie udziela się na wszystkie numery.
Dezaktywuje się także na wszystkich numerach tracąc zniżki jak ma sie abonament.
Zgoda obejmuje wszystkie numery telefonów lub adresy e-mail, z których korzystasz na podstawie zawartych z nami umów lub które podałaś/eś nam, dotychczas, jak też podasz w przyszłości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak SMSowa zgoda TAK na 80290 nie działa, to np. 1000GB za przeniesienie możemy otrzymać tylko od konsultanta przy uznaniu reklamacji.
A jakby zalogować sie na nowym koncie w aplikacji z podpiętym nowym numerem i aktywować zgode? System to łyknie i dostaniemy 400 czy 1000GB?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów jeżeli numer przeniesiony od innego operatora, to po wysłaniu SMS-a na numer 80290 o treści TAK dostaniesz 1000 GB. Jeśli numer nowo aktywowany w Orange, to dostaniesz 400 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś się zmieniło? Jak 12 grudnia wysłałem smsa dostałem 1000 GB a numeru nie przenosiłem, teraz jest już tylko 400 chyba że znowu kiedyś zmienią na 1000? Swoją drogą i tak niezły sposób na darmowe gigsy hehe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów jak dobrze pamiętam, w Grudniu była promocja i można było dostać 1000 GB. Obecnie jest 400 GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC nie był czas a jest jeszcze czas, bo regulaminy na wymienione promocje obowiązują jeszcze:
Darmowy NL z 7800GB (75GB+650GB) do 30.04.2025
100GB za rejestrację/logowanie w MO do 31.01 2026
1000GB za przeniesienie po warunkiem wyrażenia zgód SMSem lub MO do 30.06.2025
PS teraz dopiero zauważyłem, że podmienili-zmienili regulamin bonusu za przeniesienie Nie wiem kiedy podmienili, ale data utworzenia to 3.02.2025 o 13:07:42
Ostania wymieniona zmiana to 31.01.2025
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)@ŁysaKaszankaINC nie był czas a jest jeszcze czas, bo regulaminy na wymienione promocje obowiązują jeszcze:
Darmowy NL z 7800GB (75GB+650GB) do 30.04.2025
100GB za rejestrację/logowanie w MO do 31.01 2026
1000GB za przeniesienie po warunkiem wyrażenia zgód SMSem lub MO do 30.06.2025
PS teraz dopiero zauważyłem, że podmienili-zmienili regulamin bonusu za przeniesienie Nie wiem kiedy podmienili, ale data utworzenia to 3.02.2025 o 13:07:42
Ostania wymieniona zmiana to 31.01.2025
Mógłbyś napisać coś więcej na temat darmowego NL, w sensie to działa na zasadzie wysłania smsa po czym przychodzi sms zwrotny i darmowe bonusowe GB? Do tego pytanie czy zmienili coś istotnego w regulaminie bonusu za przeniesienie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Każdy co innego uważa za istotne.
Istotne to jest, że nie tylko aktywacja SMSem TAK na 80290, ale także w MO daje dodatkowe 600GB do 400GB za zgody, aby regulamin bonusu 600GB za przeniesienie współgrał z aktualnym bonusem 400GB za zgody marketingowe dla Orange.