- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak przebywam już dłużej zagranicą to moge korzystać z pakietów internetowych 5G?
Mam pytanie o pakiety internetowe 5G. Czy mogę z takiego pakietu korzystać za granicą, kiedy przebywam tam już długo ( kilka miesięcy) , oczywiście chodzi o pakiet GB w roamingu?
Znalzlam pakiet 30 GB ( 8,47 GB roamingu )za 30zł . Czy będę ponosić dodatkowe koszty ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak przebywam już dłużej zagranicą to moge korzystać z pakietów internetowych 5G?
Technologie w roamingu nie są gwarantowane, więc pytanie o pakiety ileś tam G nie mają sensu.
Tak naprawdę pytasz o FUP. Zgodnie z przepisami dodatkowe opłaty wejdą, pakiety nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mnie chodzi tylko o ten pakiet Roamingu? Bo teraz cały czas korzystam i nie mam dodatkowych opłat, więc stąd pytanie. Kiedy obecny się skończy czy mogę włączyć następny, czy tylko jeśli na terenie Pl. go aktywuje to będę mogła korzystać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@roxiu możesz nie skorzystać z tego.pakietu, jak już dłuższy czas jesteś za granicą. Obowiązuje Polityka Uczciwego Korzyatanua (FUP). Zasada jest taka, jeśli w czasie 4 miesięcy, ponad połowa czasu numer jest zalogowany w roamingu, to po włączeniu pakietu będzie naliczana opłata za korzystanie z transnisji danych, a zakupiony pakiet nie będzie działał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli ten obecny działa, ale następny już może nie działać? Ciekawe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie rozumie że numer przebywa lata za granicą a może korzystać z pl pakietu.
. Więc stąd pytanie jak to możliwe?
Czytaj ze zrozumieniem ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytasz to odpowiadam: FUP. Nic tu moje nastawienie nie ma do rzeczy. Ja nie wymyśliłem FUP, a jest to możliwe bo ktoś to wymyślił i wdrożył. Jeśli jeszcze cię nie obciążyli to się ciesz, ale nie licz na więcej.