- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta ciekawa ale bym korektę dał, by było atrakcyjniej i z korzyścią dla obu stron
Kwota doładowania 5zł |
10zł |
30zł |
50zł |
100zł |
200 zł |
Bonus internet 2,5GB |
5 GB |
15 GB |
25 GB |
50 GB |
100 GB |
Ważność bonusu 2 dni |
5 dni |
1 mc |
3 mc |
6 mc |
12 mc |
Można by to lepiej skalkulować ale tak już dużo lepiej jest., ba poprzednia opcja była lepsza gdzie za 100zł było 50 GB na 155 dni, za 50 zł było 25 GB na 93 dni.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak ponownie zauważył @Piotrekk85 w pomysłach nie ma jeszcze kategorii związanej z pakietami internetu, dlatego temat przeniosłem do ogólnej dyskusji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet na kartę
Umknął mi pakiet elastyczny, gdzie 1 zł/1 dzień/1 GB, nowa promocja jakoś gryzie się z tym pakietem, 100zł/100 dni/100 GB, nowa promoc tak szumnie Promowana wymięka, może dopasować ją do pakietu elastycznego na internet, ale to już nie Promocja i OH Ah w sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet na kartę
Żeby było jasne, ta promocja Internet za darmo skierowana jest tylko do tych co zjadają 10 GB szybko, normalny użytkownik tego nie wykorzysta, pakiety przepadną, więc sen takiej Promocji średni, cenię Gest Orange, ale dlaczego zmieniły się zasady, było ok a jest gorzej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak ponownie zauważył @Piotrekk85 w pomysłach nie ma jeszcze kategorii związanej z pakietami internetu, dlatego temat przeniosłem do ogólnej dyskusji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet na kartę
Wystarczy tylko przywrócić Konto Ważne Rok dla bonusów z doładowań i większość problemów zniknie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet na kartę
Zgadzam się z przedmówcą. Konto ważna rok dla bonusów z doładowań było fajne. Raz na rok 100 zł doładowałam i wystarczało na wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet na kartę
Zamiast tworzyć działy dla pomysłów, przenosicie to na Forum, zmian znaczy się nie będzie, kolejny Temat/Pomysł umarł, cóż zakończę więc takowe działania bo bez sensu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet na kartę
@Anonim W dziale pomysły mamy obecnie te kategorie, dla których ustaliśmy z zespołem odpowiedzialnym za dany temat, że pomysł zostanie szczegółowo przeanalizowany.
Ponieważ pomysły działają w określony sposób (więcej o tym w temacie Zasady Nasz Orange) to te, które wykraczają poza obecne kategorie są przenoszone na forum - w innym przypadku musielibyśmy je zamknąć, bez analizy.
To absolutnie nie znaczy, że Twój pomysł znika. W każdej chwili osoby odpowiedzialne za poruszaną kwestię mogą go przeczytać w Nasz Orange i na pewno, gdy uruchomimy tę tematykę w Pomysłach - zostanie z powrotem przeniesiony do tego działu i trafi pod głosowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet na kartę
Zasady Forum znam, cóż 2 Pomysły nie spasowały w wasz szablon, jest bardzo wąski i nietypowe pomysły się nie łapią, oby to ktoś rozwinął, inni skorzystają, ja odpuszczam, musiał bym najpierw Pomysł na dział dawać, potem Pomysł, za dużo zachodu.