- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem SMS-a od Orange że numer nie jest prawidłowo zarejestrowany
Witam,
Otrzymałam taki SMS od Orange:
"Uwaga! W naszej ocenie Twoj numer telefonu nie jest poprawnie zarejestrowany. Zapraszamy do salonu Orange w celu weryfikacji danych. Wez ze soba karte SIM z tym numerem oraz dowod osobisty lub paszport. Po 05.06.2024 r. mozemy zablokowac numer zg z Regulaminem swiadczenia uslug telekomunikacyjnych dla Abonentow ofert na karte (orange.pl)."
Byłam w salonie Orange, pani sprawdziła, powiedziała że w systemie ok i poleciła dzwonic na infolinię. Tam również pani nie umiała pomóc. W międzyczasie dostałam kolejnego smsa oraz gdy dzwonię do kogoś to pojawia się komunikat że numer zostanie zablokowany.
Czy ktoś miał podobną sytuację i wie co zrobić? 🥲
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marlena1204 dziwne, a dowiedziałaś się jakie dane zostały źle wprowadzone i się nie zgadzają? Co powiedzieli w obu miejscach o powodzie wysłania informacji? Nie zauważyli niczego niepoprawnego w systemach? Masz jedno konto i usługę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marlena1204 może nastąpiły nadużycia na numerze. Warto by było dokładnie sprawdzić, zgodność danych. Może ważność dowodu/paszportu się skończyła. Proponuję dane zweryfikować jeszcze raz najlepiej w salonie firmowym Orange.