- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj jeszcze z tego co wiem trwały utrudnienia związane z usługą, które powodowały, że nie mogła się ona odnowić - nie znam szczegółów, gdyż w ubiegłym tygodniu nie było mnie w pracy, a o tych problemach wiem tyle co napisali w internecie 🙂
Skontaktuj się z nami - na infolinii - jeśli masz smartfona, pobierz aplikację Mój Orange na androida, urządzenia apple, lub urządzenia z windows phone 8/8.1 i windows mobile 10 i skorzystaj z Bezpłatnego połączenia z doradcą przez aplikację.
Sprawdzimy co było przyczyną, i postaramy się pomóc 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doladowanie i odnowienie uslugi cykliczne
Jeśli miałeś wyłączony internet, to najprawdopodobniej jest to jakiś błąd.
Niestety tu na Nasz Orange nikt nie ma wglądu w Twój numer. By dokładniej wyjaśnić sprawę, skontaktuj się z BOK http://orange.pl/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj jeszcze z tego co wiem trwały utrudnienia związane z usługą, które powodowały, że nie mogła się ona odnowić - nie znam szczegółów, gdyż w ubiegłym tygodniu nie było mnie w pracy, a o tych problemach wiem tyle co napisali w internecie 🙂
Skontaktuj się z nami - na infolinii - jeśli masz smartfona, pobierz aplikację Mój Orange na androida, urządzenia apple, lub urządzenia z windows phone 8/8.1 i windows mobile 10 i skorzystaj z Bezpłatnego połączenia z doradcą przez aplikację.
Sprawdzimy co było przyczyną, i postaramy się pomóc 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zgłoś do Biura Obsługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kubatron
zachęcam do oznaczenia wpisu przez │Opcje posta → Zaakceptuj jako rozwiązanie│, który Twoim zdaniem wydaje się najbardziej przydatny. Dzięki temu innym łatwiej będzie go odnaleźć .