- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
DO WSZYSTKICH SIECI - KŁAMLIWE OPISY USŁUG
bank CA juz od roku dokładnie opisuje pobierane opłaty - za co a nie tylko tytułem - opłata. orange też się nauczy pokory gdy dostana karę za oszukiwanie i żadne zaklinanie rzeczywistości że tak jest git niczego nie zmieni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oddajcie kase za abonament i nie tylko. na karte tez BEZNADZIEJA z Orange PL.
@xxnapisał(-a)orange opisując usługi dotyczące róznych opcji obniżania rachunków poprzez wykupienie pakietów z określoną czy też nie ilościa minut do wykorzysztania operuje hasłem - do wszystkich sieci.
co sie jednak okazuje u nich do wszystkich ( bez żadnych dopisków obok, poniżej itp ) nie oznacza do wszystkich bo juz sieć stacjonarna pod to nie podlega.
czy sieć stacjonarna to nie jest sieć ?
dlaczego tak rozliczają usługi oszukując skoro przy zobowiązaniu do wszystkich nie zawarto wyłączeń.
zapewne gdzieś głęboko w regualminie jest zastrzeżenie ale wtedy nie powinno używać się zwrotu - do wszystkich - bo nie spełnia jego wymagań.
można to opisać w sposób jasny i czytelny - do wszystkich sieći komórkowych w polsce - proste i oczywiste nie zajmujące wiele miejsca i nie wymagające żadnego wysiłku.
ale wtedy nie będzie kasy od oszukanych klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
witaj !
Ja już tutaj na forum dwa lata temu w 2016 r pisałem że zdanie w pakietach " do wszystkich sieci " to celowe z premedytacją wprowadzanie w błąd , żeby nabijać sobie kasę. Dzwoniłem i rozmawiałem z różnymi konsultantami w tej sprawie żeby zmienili i napisali " Do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych w Polsce " I do dzisiaj nic nie zmieniono.Widać że w ORANGE liczy się tylko kasa a nie klient ! a piotrekk85 niech nie obstaje za nimi bo jak by wszystko było jasne to by nie trzeba było pisać REKLAMACJI !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 inne sieci robią podobnie, jakby było inaczej to i Orange by to stosował, na pakietach minut nieraz się przejechałem, ale korzystam z 4 Operatorów, bez limitu to wiadomo komórki, te pakiety minut (30/60/120/200) to już czasem ze stacjonarnymi, ale trzeba dobrze to sprawdzić, lub krótkie połączenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
60 minut - stacjonarne
120minut - do wszystkich sieci komórkowych
200 minut - komórkowe i stacjonarne
a 30 minut to nie znam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka mam sim karty w kilku sieciach, te minuty to taki mix, nie wszystko z Orange 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I tak je sobie przekładasz ? ja bym się nerwowała cobym na ten przykład miała tą klapkę od telefonu wciąż otwierać aby umieścić kartę sim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może @Anonim nosi ze sobą kilka telefonów? W teczce 😉