- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ustawieniach routera w celu zwiększenia szybkości Wi-Fi + zdjęcie «Darmowe_Orange_WiFi»
sstefan napisał(-a):wybieram opcje -
chcę dodać kolejną usługę do mojego konta (nie mam do niego loginu i hasła)w następnym oknie wybieram -numer usługiwyskakuje okienko - Użytkownik o podanym numerze jest już zarejestrowany.to wszystko robię jako zalogowany na nowej umowie dot. Orange Love
@sstefan, spróbuj procedurę zakładania konta od nowa, poprzez usunięcie (najpierw). Następnie załóż nowe do Love i jest opcja powiązania kont. W tym celu musisz utworzyć konto z loginem i hasłem na to trefne (jeśli się nie da go usunąć). Zanotuj sobie nowe loginy i hasła, a nie daj w zapamiętanie, bo znowu coś sknocisz. Wejdź następnie w konto Orange love i na tym koncie dokonaj powiązania kont. Musisz, niestety, zalogować się na to drugie, by powiązać. Pojawi się komunikat o powiązaniu i pamiętaj!!!...zawsze loguj się z tego, na którym dokonałeś powiązania. Jak masz więcej usług (mobilne), to jeszcze zyskasz rabaciki, ale to też wymaga utworzenia kolejnego konta i powiązania na właściwym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ustawieniach routera w celu zwiększenia szybkości Wi-Fi + zdjęcie «Darmowe_Orange_WiFi»
@sstefan
i jak? Udało Ci się uzyskać dostęp do konta «Mój Orange» z Neostradą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, próbowałem na różne sposoby i niestety nic z tego nie wyszło, najprościej byłoby wykasowanie starych danych z przed kilku lat (których nie pamiętam) w bazie danych dawnej TPSA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napotykasz na jakieś przeszkody? Ostrzeżenia? Informacje?
/wysłano z komórki 🤗/
- « Poprzedni
- Następny »