- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
Zresetowałem router manualnie po czym internet przestał działać (przed resetem działał). Przesyłam filmik aby pokazać jak zachowują sie diody. Bardzo proszę o jakiś trop o co może chodzić. Dioda wifi świeci cały czas na pomarańczowo, dioda internetu szybko miga na pomarańczowo, a dioda telefonu miga na biało
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
Ano zawiesił się biedak.
Poszukaj, może to pomoże.
https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/FunBox-6-status-diody-pytanie/td-p/257166
Pewnie odcięło ci sygnał. Zgłoś awarię przez apkę, zdiagnozują i podpowiedzą co dalej, z automatu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
Przewód od internetu się nie wypiął przypadkiem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
Właśnie samoistnie się naprawił, jak bedzie jeszcze raz taka sytuacja to zglosze awarie. Dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
@Orzeł33 To był reset przyciskiem czy odłączenie od zasilania? Jak długo posiadasz ten egzemplarz?
PS Dzięki za filmik. Wprowadził mnie w świąteczny nastrój.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
Reset przyciskiem, wczoraj wieczorem próbowałem kilka razy i nic, a dziś rano za pierwszym razem zadziałało. Ten egzemplarz posiadam już 10 miesięcy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
@Orzeł33 OK, chciałem Cię naprowadzić na problemy z zasilaniem. Może coś z aktualizacją nie poszło i wszedł w bootloopa. Ważne, że już działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
Cześć @Orzeł33
Mam pytanie o której resetowałeś modem? Też posiadam taki modem jak Twój i z doświadczenia ponad 2 letniego wiem, że zazwyczaj w nocy z soboty na niedziele od godziny 00:00 do godzin porannych trwaja prace i czasami internet jest w tym godzinach niedostępny. Mogłeś zrobić reset w tych godzinach i wtedy natrafiłeś na prace od strony Orange i nie miałeś dostępu do internetu
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wifi, Funbox 6
@Pablo5napisał(-a)
Cześć @Orzeł33
Mam pytanie o której resetowałeś modem? Też posiadam taki modem jak Twój i z doświadczenia ponad 2 letniego wiem, że zazwyczaj w nocy z soboty na niedziele od godziny 00:00 do godzin porannych trwaja prace i czasami internet jest w tym godzinach niedostępny. Mogłeś zrobić reset w tych godzinach i wtedy natrafiłeś na prace od strony Orange i nie miałeś dostępu do internetu
Pozdrawiam 🙂
Teraz to ma sens, zresetowałem około godziny 23:00, po tym resecie juz nie bylo internetu. Chcialem wejść na My Orange ale juz była informacja o pracach technicznych. Dzięki wielkie.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »