- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kodem pin w routerze
Mam w firmie router huawei B618s-22d a w nim kartę sim z internetem mobilnym która ma kod pin.
Co jakiś czas powtarzają się u mnie wyłączenia prądu. Wtedy się router uruchamia i niema internetu aż do momentu podania kodu pin przez stronę internetową.
Czy jest jakaś możliwość żeby w tym routerze albo zapamiętać kod pin albo wyłączyć kod pin na karcie sim?
Bardzo mi na tym zależy bo pracownicy sami nie są w stanie wpisać kodu pin do routera i muszą czekać na mnie aż ja im ten kod wpiszę. Proszę o pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli z Twojej karty sim nie jest to możliwe, spróbuj poszukać po salonach karty sim bez pinu do internetu mobilnego (nie w każdym są). Usługa takiej wymiany jest płatna 25 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@queiker88 nowe karty sim od Orange, mają opcję wyłączenia pin, pozostaje wymiana karty, jeśli masz nową sim kartę, to w jakimś telefonie wyłącz zabezpieczenie sim karty (pin kod).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak chłopaki wyżej napisali. Przełożyć kartę do telefonu wyłączyć pin i tyle. Poszukiwanie bezpinowej kart w salonie zakonczy się raczej niepowodzeniem.