- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 a wifi extender plus
@RaVTheJeśli chodzi o to urządzenie to pochodzi z stąd extender-wifi-plus są różne opinie na jego działanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim a źródłowo pewnie pochodzi stąd: http://www.airties.com/product-4920.html#5
Czytając opinie z testów tutaj zmieszczonych wygląda że działa optymalnie, słowa sprzedawców Orange i techników z infolinii Orange też brzmią dobrze!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RaVTheOczywiście że Tak ale jest jeszcze robiony soft przez Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimNajbardziej mnie interesują teraz informacje:
1. Czy to urządzenie tak działa?
2. Czy to urządzenie niestety tak działa ale tylko z iOSem?
3. Czy może jest to problem FunBoxa 2.0?
4. Czy jest inna opcja - ale bezprzewodowa?
Oddałbym urządzenie jakbym znał odpowiedzi na powyższe pytania, 230 zł nie jest to majątek ale po co ten wydatek jak urządzenie nie działa jak powinno.
Dziękuję i pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RaVThe jeżeli w pomieszczeniach, w których chcesz zestawić połączenie WiFi do modemu FunBox2, masz instalację elektryczną na tzw. jednej fazie istnieje możliwość użycia "plug-in wifi"... w wyszukiwarce np. Google znajdziesz sporo ofert.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 - rozumiem, że takie urządzenia działają jak mi się wydaje że powinny... czyli przechodzę sobie z pomieszczenia do pomieszczenia i bez przelogowania się z poziomu np. iPada mogę korzystać z Internetu. Przepraszam, że może głupie pytanie ale słyszę już tyle odpowiedzi i teorii (telefony i czat z Orange), że zastanawiam się czy ja mam problem ze zrozumieniem czy to druga strona nie wie o czym mowa 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RaVThenapisał(-a)Misiek62 - rozumiem, że takie urządzenia działają jak mi się wydaje że powinny... czyli przechodzę sobie z pomieszczenia do pomieszczenia i bez przelogowania się z poziomu np. iPada mogę korzystać z Internetu. Przepraszam, że może głupie pytanie ale słyszę już tyle odpowiedzi i teorii (telefony i czat z Orange), że zastanawiam się czy ja mam problem ze zrozumieniem czy to druga strona nie wie o czym mowa 😞
@RaVThe nie mogę Ci zaręczyć płynności, automatyczności przełączania urządzeń korzystających z WiFi, w trakcie przemieszczania się po domu... ponieważ nie miałem okazji używać czy nawet testować tych wtyczek. Czytałem nie raz, że jest to opcjonalne, niedrogie rozwiązanie... nawet Orange miało w ofercie. Może gdzie indziej ktoś opisywał jak posiadane przez niego urządzenia się sprawują w tym zakresie. Zdaje się, że @mabud73 w swojej opinii wspominał iż nie zauważa problemów z przejmowaniem urządzenia pomiędzy modemem a extenderem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj