Nie można wyświetlić tego widżeta.

Fun box 2.0 zmiana na 2.6

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 538
  • 2271
  • 13

Nie twierdzę, że roaming wifi to jakaś nowość. Załączony przez Ciebie artykuł jak najbardziej potwierdza, to co już napisałem. Oni tam troszkę zatarli granicę między raomigiem a handover'rem w kwestii GSM, ale ogólnie wszystko się zgadza. Nie widzę tam tylko szczegółów na poziomie terminala...

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14267
  • 58658
  • 711

@Samotnick  artykuł naprawdę ciekawy i sporo w nim istotnych szczegółów. To teraz pomyślny jak dwa różne FB, o których mechanizmie działania wiemy niewiele, oraz ustawieniach równie tajemniczych co enigma, będą współpracowały względem wymienionego roamingu. 

Swoją drogą, dziękuję... Sporo się uczę dzięki takim wpisom

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 8
  • 34
  • 0

Nie zamierzam raczej nic wypożyczać. Po prostu więcej z tym zachodu niż to warte. Kupie coś swojego, pewnie padnie na Archer ax23. Jeśli chodzi o zasięg wi-fi na dwóch routerach które teraz mam jest zadowalający. Jest jedno ale. FB2.6 dzisiaj stracił połączenie. Zauważyłem jedząc śniadanie że diody zgasły i paliła tylko jedna koloru białego. Po chwili połączył się ponownie. 

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 538
  • 2271
  • 13

FB2.6 To główny router podłączony do linii tel? Przy VDSL/ADSL to chyba normalne, że co kilkadziesiąt godzin odnawia sesję.  Kiedyś miałem ADSL to równo  co 24H odnawiało.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 8
  • 34
  • 0

@atlas_cudownapisał(-a)

FB2.6 To główny router podłączony do linii tel? 

Tak. Dzięki wszystkim za pomoc. Możliwe że się jeszcze odezwę przy konfigurowaniu tp-linka