- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej
Dopiero dziś w gąszczu spamu odkopałem mail od. orange dotyczący aneksu do wynajmu sprzętu którego nie wynajmuje zrzut ekranu z maila w załączniku
Mail został wysłany z adresu aneks.potwierdzenia@orange.com
Co o tym myślicie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @_Artek_
Jeśli chodzi o ten e-mail to jest on prawdziwy. Orange wysyła go do wszystkim klientów Orange informując o obniżeniu kar za brak zwrotu urządzeń
Była o tym informacja w tym linku https://gsmonline.pl/artykuly/orange-obniza-kary-za-brak-zwrotu-urzadzen
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aneks do wynajmu sprzętu którego nie wynajmuje
@_Artek_ adres wydaje się prawidłowy, pismo również...autentyczne
Pyta ile, czy kiedykolwiek coś takiego wypobzyczales?
Jeśli nie, poproś na infolinii o datę wypożyczenia ( może coś skojarzysz) i o weryfikację w systemie magazynowym
Jeśli nie odpowiedzą rozsądnie, to niestety pozostaje pismo do Skierniewic z opisem sprawy. Skoro pożyczyłeś, musi gdzieś być dokument z Twoim podpisem...czy to osobny, czy przy umowie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam 64 metry kwadratowe i funbox 6 za 0zł miesięcznie wzmacniacz wifi nie jest mi potrzebny do tego od roku jestem na umowie na czas nieokreślony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ braku potrzeby użycia FB nie neguję. Skoro jednak przysłali pismo z obciążeniem, warto wyjaśnić kiedy wypozyczyleś według systemów i kto podpisywał protokół odbioru sprzętu.
Przecież o to właśnie chodzi.
Może być bubel w systemie ewidencji i wcale nie chodzi o Ciebie
W piśmie poza tym nie ma SN sprzętu, a więc podejrzane ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już wszystko wyjaśniłem, mail jest wysyłany automatycznie do wszystkich klientów internetu stacjonarnego......jeśli nie posiadam użądzeń wymienionych w mailu to mail mnie nie dotyczy:) może komuś na forum się przyda 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ czyli to informacja do wszystkich z apelem o przyznanie się kto ma, a nie płaci, lub weryfikacja bazy danych urządzeń...sprytne, ale chyba mało skuteczne
Można nie odczytać maila, nie wiedzieć ( lub nie chcieć wiedzieć) co ma się w domu i na końcu.....przecież można chyba odszukać po znaczniku sprzętu aktywne urządzenia ( bo te nieaktywne i tak się pogubiły, lub klienci o nich zapomnieli)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miesiąc temu ten mail wpadł mi do spamu..... gdyby nie to że czyściłem pocztę nawet bym go nie zauważył....... także mało skuteczny sposób na informowanie klienta o takich rzeczach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Już wszystko wyjaśniłem, mail jest wysyłany automatycznie do wszystkich klientów internetu stacjonarnego......jeśli nie posiadam użądzeń wymienionych w mailu to mail mnie nie dotyczy:) może komuś na forum się przyda 🙂
Mail jak najbardziej Cię obowiązuje ponieważ masz FB6 - otwórz załącznik. To co pokazałeś na screenie to tylko przykład, co jest tam napisane "obrazuje to podany przykład", a chodzi o to, że zmniejszają się kary za brak zwrotu sprzętu dzierżawionego. Kto nie potwierdzi to w przypadku braku zwrotu po zakończonej umowie lub po wymianie, zapłaci karę wyższą na starych warunkach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Faktycznie, tyle że nie mogę go potwierdzić bo jeśli klikam potwierdź to przekierowuje mnie na napisanie nowego maila do orange.......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Faktycznie, tyle że nie mogę go potwierdzić bo jeśli klikam potwierdź to przekierowuje mnie na napisanie nowego maila do orange.......
No i masz go wysłać, tak ma być.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »