- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójne wpisywanie e-mail
@Bartłomiej na portalu jest https://www.orange.pl/zaloguj.phtml, (ups już nie działa), więc nie ma problemu, tylko www.orange.pl/twojekonto link działa, jakby jakieś czary na portalu 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim powielam pytanie - w którym miejscu?
Po przejściu na portal orange.pl kliknięcie w pozycję "zaloguj" kieruje na właściwy adres, pytanie brzmi - gdzie ten z macierzystego wpisu w temacie został odnaleziony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartłomiej musiałem przeczyścić przeglądarkę, teraz jest jak trzeba, stary link nie działa, nowy tylko działa i @ + hasło do Nowego Mój Orange wchodzę >> twoje konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W komórce link z pierwszego posta działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartłomiej może i tego adresu na portalu nie ma, ale tak jak pisze @Zeusek niektórzy mają zapamiętane... generalnie, zrobiłem próbę na laptopie, gdzie raczej nie logowałem się z tego adresu, i podobnie jak w telefonie oraz podobnie jak Zeusek, z tego pierwszego adresu musiałem dwa razy podać e-maila, a przy wpisaniu numeru telefonu dostałem taki ekran:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 rozumiem ten dyskomfort - nie mniej jednak nie jest to odnośnik jaki występuje na portalu - a to że jeszcze funkcjonuje i terminuje konieczność ponownego wpisania adresu e-mail (dla nowego konta MO) - zostało zgłoszone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
😉 @Bartłomiej ja nie mam dyskomfortu, bo nie loguję się z zakładki... ale czy są odrębne linki do tych "starych" usług, które pokazałem na zrzucie? czyli telewizja tu i tam, halo granie itd.? Do Mulitboxa jest w stopce strony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 TV tu i tam jest usługą wygaszoną (odnośnika w zasadzie nie powinno tam być - wysłałem do sprawdzenia)
halo granie dla nowego MO jest w apce i na www w usługach dodatkowych