- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy mój orange bez telefonu komórkowego
@Ela12napisał(-a)
@Anonimnapisał(-a)
@Piotrekk85napisał(-a)Bo mi się to nie udaje. Może muszą być dodatkowe warunki spełnione. Poza tym bardzo często mylisz stara i nową wersję serwisu więc ciężko mi w to wierzyć.
@Piotrekk85,musisz uwierzyć, bo ten moment przejścia do rejestracji w NMO nie mogłem screenować. To wynik tego, że w becie ustawiłem flagę i jest takie coś, jak zapamiętanie pewnych ustawień. Tego nie przewidziałem.
@Anonim, a na czym to robisz tę rejestrację? Na komputerze czy na komórce?
Ela
@Ela12, na komórce. Nawet nie dałem cytowania, a wskoczyło samo cytowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)
@Ela12napisał(-a)
@Anonimnapisał(-a)
@Piotrekk85napisał(-a)Bo mi się to nie udaje. Może muszą być dodatkowe warunki spełnione. Poza tym bardzo często mylisz stara i nową wersję serwisu więc ciężko mi w to wierzyć.
@Piotrekk85,musisz uwierzyć, bo ten moment przejścia do rejestracji w NMO nie mogłem screenować. To wynik tego, że w becie ustawiłem flagę i jest takie coś, jak zapamiętanie pewnych ustawień. Tego nie przewidziałem.
@Anonim, a na czym to robisz tę rejestrację? Na komputerze czy na komórce?
Ela
@Ela12, na komórce. Nawet nie dałem cytowania, a wskoczyło samo cytowanie.
To prawdopodobnie przepuści rejestracja. Spróbuj jeszcze na kompie. I naciśnij 'PrintScreen' w celu zrobienia screen-a..
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ela12, komp jest w użyczeniu, więc nie zrobię tego. Tutaj nie puściła zapamiętana flaga bezpieczeństwa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@Anonim, masz dowód buga.
Nie robię zrzutów, chcesz bym zawalił forum tym 😉
Jak w beta wersji robisz to co robisz, to ja już wszystko wiem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)
@Piotrekk85napisał(-a)I masz nowe mój Orange dla numeru stacjonarnego bez komórki?
Dla tych usług, nadal jest stare MO, kurczowo trzyma NO i większość usług, pominę bugi powiązane ze starym MO, bo lepiej jak to mniej niż więcej ludzi wie.
Tak na marginesie nawet jak NMO obsługuje to co pisze @Anonim to jakiś bug jest.
Właśnie że u mnie już nie jest dostępne stare mój orange, po zalogowaniu wyświetla się komunikat wymuszający rejestrację w nowym mój orange, której nie mogę dokończyć z powodu braku telefonu komórkowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@fHe9z3p, jestem "dowodem" na to,że można 😀 Zrób, jak Ci radziłem. Najpierw wyloguj się z forum. Np. w WP załóż konto mailowe na swoje dane autentyczne, byś potem mógł zarządzać kontem w NMO. Nie przejmuj się, iż wymagana jest komórka. Wpisuj xxxxxxxxx stacjonarny (z prefiksem też jest 9 cyfr). Reszty, jak papuga, nie powtórzę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@fHe9z3p, jestem "dowodem" na to,że można 😀 Zrób, jak Ci radziłem. Najpierw wyloguj się z forum. Np. w WP załóż konto mailowe na swoje dane autentyczne, byś potem mógł zarządzać kontem w NMO. Nie przejmuj się, iż wymagana jest komórka. Wpisuj xxxxxxxxx stacjonarny (z prefiksem też jest 9 cyfr). Reszty, jak papuga, nie powtórzę.
Jak w tym etapie wpiszę stacjonarny to wyświetla się komunikat żeby wpisać kod potwierdzający który wysłano sms-em na podany numer, ale sms na stacjonarny nie przyjdzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@fHe9z3p, uwierz mi, że idzie się zarejestrować poprzez nr. stacjonarny. Załóż w jakiejkolwiek domenie konto mailowe (albo na swoim spróbuj). Zarejestruj się do MO przyciskiem Nie jestem klientem Orange. Wszystko, czyli login i hasło, stwórz nowe. Zaakceptuj z gwiazdkami zgody i wpisz stacjonarny z prefiksem bez, broń Boże, plusa. Cały proces rejestracji zwieńczysz linkiem, który otrzymasz na w/w adres mailowy, celem jego potwierdzenia. Przechodzisz i się logujesz.
@Piotrekk85, potwierdzam to co pisze @Anonim.
Co to jest? Stare MO czy Nowe MO? A może jeszcze coś innego?
Ela