- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy mój orange bez telefonu komórkowego
@Piotrekk85, zakręciłem Tobą na maxa. Szkoda, bo pojawił mi się komunikat, że ze względu na bezpieczeństwo nie można zrobić screena (coś w tym stylu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, mówimy o dwóch różnych rzeczach. Wszystko się dzieje na moich, Twoich i "nowego kosmity" oczach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
To cały czas nie daje odpowiedzi jak założyć konto w nowym mój Orange dla numeru stacjonarnego bez podania innej komórki.
@Piotrekk85, skoro Ci mówię , że można bez wysiłku założyć na stacjonarny, to czemu nie dawać wiary dowodom? Przejście przez konto na forum, to też pikuś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bo mi się to nie udaje. Może muszą być dodatkowe warunki spełnione. Poza tym bardzo często mylisz stara i nową wersję serwisu więc ciężko mi w to wierzyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)I masz nowe mój Orange dla numeru stacjonarnego bez komórki?
Dla tych usług, nadal jest stare MO, kurczowo trzyma NO i większość usług, pominę bugi powiązane ze starym MO, bo lepiej jak to mniej niż więcej ludzi wie.
Tak na marginesie nawet jak NMO obsługuje to co pisze @Anonim to jakiś bug jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)Bo mi się to nie udaje. Może muszą być dodatkowe warunki spełnione. Poza tym bardzo często mylisz stara i nową wersję serwisu więc ciężko mi w to wierzyć. @Piotrekk85, nie pomyliłem starego z nowym i prędzej obstawiam niedoróbkę, albo
@Piotrekk85,musisz uwierzyć, bo ten moment przejścia do rejestracji w NMO nie mogłem screenować. To wynik tego, że w becie ustawiłem flagę i jest takie coś, jak zapamiętanie pewnych ustawień. Tego nie przewidziałem. @Piotrekk85, nie pomyliłem starego z nowym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, masz dowód buga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)
@Piotrekk85napisał(-a)Bo mi się to nie udaje. Może muszą być dodatkowe warunki spełnione. Poza tym bardzo często mylisz stara i nową wersję serwisu więc ciężko mi w to wierzyć.
@Piotrekk85,musisz uwierzyć, bo ten moment przejścia do rejestracji w NMO nie mogłem screenować. To wynik tego, że w becie ustawiłem flagę i jest takie coś, jak zapamiętanie pewnych ustawień. Tego nie przewidziałem.
@Anonim, a na czym to robisz tę rejestrację? Na komputerze czy na komórce?
Ela