Lada moment do sklepu Google z aplikacjami dla Androida wpadnie Mój Orange w wersji 3.8.
Poza wieloma poprawkami, w wersji o numerze 3.8 spodziewajcie się:
Wersji appki z podobnymi zmianami dla iOS i Windows Phone spodziewajcie się w najbliższych tygodniach.
Gratulacje, tak trzymać
Dobrze że jestem w Orange :-)
Podpunkt
no i "last but not least" - znowu powtórzę - słuchamy Was i wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom i to po Waszych opiniach dodaliśmy możliwość bezpłatnego połączenia w sprawie usług stacjonarnych, gdy jesteście zalogowani do usług mobilnych Emotikon: Szczęśliwy
Brzmi najlepiej,
Jestem z Was dumny ![]()
Koniec pochwał, czas na kosmetyczne uwagi ![]()
@Serki, @Marta, wszedłem sobie w obszar "więcej"... i tam między innymi jest "Poleć aplikację znajomym" - więc klikam, lista metod polecenia długa, fajnie... ale ale dlaczego otwiera mi się z pustym półprzeźroczystym polem na pół ekranu (od góry)... jakby tam było miejsce na jakiś baner czy inne informacje... to po pierwsze, a po drugie przydałby się przycisk "powrót" - tak jak przy innych obszarach dostępnych pod "więcej" - na wypadek gdy się rozmyślę, chyba że jest, a to "puste pole" mi zasłania... chociaż spod spodu przebija "więcej" i kopertka "powiadomień" zostaje oczywiście skorzystać z menu "słuchawki"...
@Misiek62, to o czym piszesz niestety nie zależy od nas. To jest tzw. natywny widok, na który my nie mamy wpływu i to jak on się wyświetla zależy od producenta telefonu i od Androida ![]()
Dzięki wszystkim za pozytywny odzew!
Jeśli zauważycie cokolwiek, co będzie budziło Wasze wątpliwości, wiecie gdzie nas szukać ![]()
Marta napisał(-a):@Misiek62, to o czym piszesz niestety nie zależy od nas. To jest tzw. natywny widok, na który my nie mamy wpływu i to jak on się wyświetla zależy od producenta telefonu i od Androida
Dzięki wszystkim za pozytywny odzew!
Jeśli zauważycie cokolwiek, co będzie budziło Wasze wątpliwości, wiecie gdzie nas szukać
Mhmm, to napiszę, że ja mam Sony M4Aqua, chciałem zainstalować na ciut starszym HTC... Desire C, ale googleplay napisało mi że "to urządzenie nie jest zgodne z tą wersją"... pewnie Android (4.0.3) mu nie odpowiada... może wieczorem sprawdzę na jeszcze innym aparacie, firmy Samsung.
@Misiek62, aby móc korzystać z aplikacji MO trzeba mieć Androida w wersji od 4.1 w górę.