- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa wersja aplikacji Mój Orange - 3.8
@Marta Ta wersja 3.8 strasznie długo się loguje w porównaniu do 3.7.1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):Koniec pochwał, czas na kosmetyczne uwagi 😉
@Serki, @Marta, wszedłem sobie w obszar "więcej"... i tam między innymi jest "Poleć aplikację znajomym" - więc klikam, lista metod polecenia długa, fajnie... ale ale dlaczego otwiera mi się z pustym półprzeźroczystym polem na pół ekranu (od góry)... jakby tam było miejsce na jakiś baner czy inne informacje... to po pierwsze, a po drugie przydałby się przycisk "powrót" - tak jak przy innych obszarach dostępnych pod "więcej" - na wypadek gdy się rozmyślę, chyba że jest, a to "puste pole" mi zasłania... chociaż spod spodu przebija "więcej" i kopertka "powiadomień" zostaje oczywiście skorzystać z menu "słuchawki"...
W telefonie SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME pojawił się taki sam obszar na wykazem metod "powiadomienia znajomych" 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marta zalogowałem się do MO na usługi stacjonarne.... w sekcji uszkodzenia test usług telefonu... 'pomiar niemożliwy' 😞 Uzupełnię, że piszę o telefonie VoIP
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62, @Anonim, czy ten test przeprowadzacie, ponieważ macie jakiś problem z usługą? Czy po prostu bawicie się opcją i testujecie rozwiązanie? 🙂
Na ten moment nie mamy możliwości diagnozowania VoIP. Możemy sprawdzić każdą inną usługę stacjonarną, np. Neostradę, FTTH, telewizję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marta Testuje aplikacje czy działa prawidłowo ani wersja wcześniejszą 3.7.1, ani obecną 3.8 test kończy się niepowodzeniem. Usługa internetu działa prawidłowo wiec to nie problem po moje stronie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Marta napisał(-a):@Misiek62, @vdsl2, czy ten test przeprowadzacie, ponieważ macie jakiś problem z usługą? Czy po prostu bawicie się opcją i testujecie rozwiązanie? 🙂
Na ten moment nie mamy możliwości diagnozowania VoIP. Możemy sprawdzić każdą inną usługę stacjonarną, np. Neostradę, FTTH, telewizję.
@Marta; ja sprawdzam co jest w apce dostępne i jak działa... czy nazwiemy to "zabawą" czy "testowaniem" nie robi różnicy - jeżeli jest "udostępniana" jakaś funkcjonalność to lubię wiedzieć jak się zachowuje, czy realizuje funkcje których się spodziewam, czy może coś mnie zaskoczy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marta Na www działa prawidłowo a przez apk już nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, @Misiek62, ok ok! Chciałam wiedzieć czy macie jakieś problemy ze swoją usługą, bo może z tego mógłby wynikać problem.
Przekażę Wasze zgłoszenie dalej i pewnie będę pisać do Was pw, żeby zebrać od Was dodatkowe informacje 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Marta napisał(-a):@vdsl2, @Misiek62, ok ok! Chciałam wiedzieć czy macie jakieś problemy ze swoją usługą, bo może z tego mógłby wynikać problem.
Przekażę Wasze zgłoszenie dalej i pewnie będę pisać do Was pw, żeby zebrać od Was dodatkowe informacje 😉
@Marta, przed napisaniem tutaj sprawdziłem czy mój telefon via VoIP odbiera i inicjuje połączenia 😉