- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam nie mogę połączyć się z doradcą przez aplikację Mój Orange (po wybraniu słuchawki nic się nie dzieje biały ekran). Przeinstalowanie apki nic nie daje. Android 4.4.2 Poza tym nie dostałem bonusu za doładowanie konta na www.doladowania.orange.pl
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
Yy... W pierwszej chwili trochę oniemiałem 😉
Ale temat trochę bardziej zgłębiłem i... co się okazuje? Już przed Tobą było sporo podobnych przypadków i na obecną chwilę nie ma potrzeby, żeby analizować (osobno!) Twoją kartotekę. Problemem zajmują się już nasi programiści pracujący nad IVR-em (o którym już wyżej wspomniałem ).
[edit]
jeśli uważasz, że któryś z postów był pomocny, wniósł do Twego pytania nieco więcej wiedzy itd... to zachęcam do oznaczenia stosownego wpisu. Szczegóły poniżej:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę połączyć się z doradcą przez aplikację Mój Orange
Za ile zostało zrobione doładowanie i kiedy ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowałem chyba z tydzień temu za 10 zł aby sprawdzić 😄 . A w sprawie połączenia z doradcą na czacie pani nie potrafiła powiedzieć dlaczego nie mogę się połączyć , chat mogę wybrać ale gdy wybieram połącz z doradcą nic się nie dzieje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, na pełnym logowaniu masz wszystkie uprawnienia oznaczone checkboxem na zielono? W tej wersji masz bezpłatne połączenia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uprawnienia mam wszystkie na zielono. Być może jest to wina tego, że w kilku przypadkach nie wyraziłem zgód na reklamy itp. jednak bezpłatnie normalnie dzwoniłem , teraz połączenia są już płatne z tego co czytałem a na koncie pieniądze są (wersja apki najnowsza) .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, w 4.1. są już płatne. Może się zdarzyć zawieszenie appki. Tak się też zdarza, nawet po włączeniu danych komórkowych. Zamykam i od nowa działam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
czy w najnowszej wersji 4.1.2 nadal ten problem występuje? Chodzi mi o biały ekran po naciśnięciu ikonki 'słuchawka':
?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak problem nadal występuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za info zwrotne 🙂
Będę miał prośbę. Spróbuj wyczyścić cache w apce. Oczywiście daj znać, gdybyś nie wiedział jak to zrobić . Po ponownym uruchomieniu będzie trzeba się na nowo zalogować do konta [pytanie: logujesz się danymi dostępowymi czy przez Szybki podgląd?]. Później uruchom Szybkie połączenie i jak się pojawi biały ekran odczekaj maks. 30 s. Do tego czasu powinien pojawić się ekran:
Podaj jeszcze dokładny model swojego aparatu :).
- « Poprzedni
- Następny »