- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Staram się co jakiś czas sprawdzać warunki ewentualnego przedłużenia umowy ze złudną nadzieją że cena światłowodu od orange kiedyś stanie się konkurencyjna😂
Ostatnio na stronie zauważyłem powrót promocji 12 miesięcy jak za 300mb,, okazało się że nawet przy takich warunkach i obecnych cenach nowa umowa na 24 miesiące wychodzi drożej niż obecny czas nieokreślony:) ale jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się że nawet gdybym chciał aneksować umowę na takich warunkach to nie mogę bo przy finalizacji zamówienia zarówno przez stronę orange jak i przez aplikacje wyskakuje błąd w stylu "ups coś poszło nie tak" ale żeby było jeszcze zabawniej to konsultanci zarówno na czacie jak i na infolinii mają ofertę tylko z 2 lub 3 miesiącami za 0.
Czyli oferta "12 miesięcy jak za 300mb" jest ale gdyby ktoś chciał ją kupić to nie można 😂
Post ma chaakter satyryczno-sygnalizacyjny 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_jeśli nie działa przedłużenie umowy przez internet to pierwszą czynnością jaka należy zrobić to wyczyścić ciasteczka i pliki cookie. Jeśli to nie pomoże zmienić przeglądarkę. Natomiast jeśli to nie pomoże spróbować Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym Może poprzez połączenie z doradca sprzedażowym uda się wynegocjować najlepsze warunki umów.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa przedłużanie umowy przez internet
Cześć @_Artek_
Próbowałeś zmienić przeglądarkę na inną i wtedy sprawdzić czy działa ? Jeśli nadal nie działa to może być błąd systemowy 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur jakimś "sympatycznym" kodem napisałeś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odpowiadając, nie nie zastrzegałem numeru PESEL, nie jest to również kwestia przeglądarki, ponieważ przedłużanie umowy nie działa zarówno z poziomu desktopa jak i z aplikacji mobilnej MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja miałem coś podobnego w zeszłym roku - na stronie i w aplikacji "bombardowało" mnie zachętami do przedłużenia/aneksowania a jak wchodziłem w ofertę to "upsss, coś poszło nie tak" 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już działa ale jest tylko opcja z 2 miesiącami za 0 przy "12 jak za 300mb" nadal wywala błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie dlatego że tej promocji już nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ zauważyłem, że bład wywala, jeśli masz otwartą przeglądarkę z zalogowaniem na konta Mój Orange. Potem, żeby dało się złożyć zamówienie w sklepie online Orange, trzeba wyczyścić ciasteczka, a najlepiej historię i pliki tymczasowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_jeśli nie działa przedłużenie umowy przez internet to pierwszą czynnością jaka należy zrobić to wyczyścić ciasteczka i pliki cookie. Jeśli to nie pomoże zmienić przeglądarkę. Natomiast jeśli to nie pomoże spróbować Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym Może poprzez połączenie z doradca sprzedażowym uda się wynegocjować najlepsze warunki umów.
Pozdrawiam 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »