- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► W temacie doprecyzowano etykiety - Moderator Wiktor ◄
Witam. Nie działa mi chat z doradcą Orange na aplikacji mój Orange. Pojawia się tylko biały ekran. Na poprzednim telefonie dzialalo bez zarzutów. Obecnie mam Xiaomi mi a1 i nie działa. Można to jakoś naprawić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @Aneta94, @Anonim, @Jarek, @Anonim, @Matt55 za sygnał w tej sprawie 🙂
Już nasi informatycy pracują nad tym...
@Aneta94 napisała:
Nie mam dostępu do komputera do czwartku 😥 czyli z telefonu nic nie zdziałam. Poczekam może apkę w tym czasie Orange naprawi 😊
Z poziomu telefonu (na stronie) też można by było otworzyć okienko z czatem. Najwygodniej - gdy mamy już dostęp do nowego MO . Wtedy wielkość strony automatycznie dostosowuje się do przeglądarki na smartfonie.
Inaczej sytuacja wygląda, gdy mamy jeszcze dostęp do starszej wersji MO. Wtedy na początek trzeba w ustawieniach przeglądarki wybrać odpowiednią opcję [przykład dla Google Chrome]. Gdy już mamy wersję desktopową MO - bierzemy się po zalogowaniu za okienko z czatem . (Uwaga: nawigacja na takiej stronie może być dość niewygodna ).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa Czat z doradcą Orange
Obecnie to Mój Orange na telefonie wale mi nie działa, po aktualizacji do 4.4 jest gorzej niż wcześniej, chat masz też na www MO @Aneta94.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Faktycznie, coś niedobrego dzieje się z aplikacją. Też mam biały ekran na 4.4 (po wybraniu kategorii)
Już to zgłaszam. Może @Wiktor będzie w stanie zgłosić to jakąś szybszą drogą?
do czasu rozwiązania, możesz wejsć na czata po zalogowaniu na stronie kontaktowej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety ten formularz przez stronę nie działa. Nie mogę tam nic wpisac. Odnosi mnie linkiem do strony glownej gdzie na górze wyświetla przekierowanie do aplikacji Mój Orange 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mam dostępu do komputera do czwartku 😥 czyli z telefonu nic nie zdziałam. Poczekam może apkę w tym czasie Orange naprawi 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi również czat Orange przez apkę nie działa (biały ekran), jedynie w wersji w przeglądarce w telefonie lub komputerze na Orange.pl (po zalogowaniu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @Aneta94, @Anonim, @Jarek, @Anonim, @Matt55 za sygnał w tej sprawie 🙂
Już nasi informatycy pracują nad tym...
@Aneta94 napisała:
Z poziomu telefonu (na stronie) też można by było otworzyć okienko z czatem. Najwygodniej - gdy mamy już dostęp do nowego MO . Wtedy wielkość strony automatycznie dostosowuje się do przeglądarki na smartfonie.
Inaczej sytuacja wygląda, gdy mamy jeszcze dostęp do starszej wersji MO. Wtedy na początek trzeba w ustawieniach przeglądarki wybrać odpowiednią opcję [przykład dla Google Chrome]. Gdy już mamy wersję desktopową MO - bierzemy się po zalogowaniu za okienko z czatem . (Uwaga: nawigacja na takiej stronie może być dość niewygodna ).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę potwierdzić że czat juz działa z przeglądarki wersji nawet nie trzeba się przełączać jak podał wyżej @Wiktor
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jutro sprawdzę, czy działa w aplikacji 😉 teraz się biały ekran już nie pojawia, ale wiadomo że godzina za późna. Dam znać ☺️
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »