- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
Co się dzieje z mój Orange nie mogę się do niego zalogować, zgłaszałem na czacie z konsultantem problem ale nie raczyliście rozwiązać problemu ani poinformować tylko zamknęliście zgłoszenie.
Loguję się na mój Orange i dostaję takie info
Zarejestrowałeś się już w nowym Mój Orange
Teraz Twoim loginem jest adres e-mail podany podczas rejestracji.
Ta informacja Ciebie nie dotyczy jeśli nie rejestrowałeś się do nowego Mój Orange. Dostęp do konta na dotychczasowych zasadach jest możliwy tylko w aplikacji Mój Orange po zalogowaniu się.
więc przechodzę do nowego Orange loguję się i po zalogowaniu
nie istnieje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
Chodzi o Nowe Mój Orange, do którego logowanie możliwe jest za pomocą maila ?? Wyczyść cookies i jeśli to nie pomoże sprawdź na innej przeglądarce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
Tak chodzi o Nowe Orange logowanie meilem.
Już to przerabiałem na każdej przeglądarce nie działa chrome, firefox, edge, ciasteczka też czyściłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
Nowy Mój Orange działa, jeśli masz problem @pele to daj zrzuty z procesu logowania, login ukryj, @ musi być taki jak w systemie Konta Orange jest, inny wywali w kosmos proces logowania.
Loguję się na Mozilla FF i Opera tak na marginesie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
jeszcze doprecyzuję to, o co już wyżej poprosił @Anonim - podaj link, z którego usiłujesz się zalogować zanim pojawia się 404.
Czy wcześniej z powodzeniem kiedykolwiek zalogowałeś się do nowego MO? (Zakładam, że konto na nowym MO już założyłeś).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
Obstawiam że proces zmiany starego Mój Orange do Nowy Mój Orange nie przebiegł pomyślnie, dlatego ten błąd, na czat wypada o tym porozmawiać @pele, tu możemy tylko doradzać, wszelkie sprawy dotyczące Konta, załatwia się z Operatorem, nie na Forum!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
proszę na początku wyczyszczone w wszystko w przeglądarce
konto na nowym orange zakładałem jakiś czas temu na początku działało ale pewien czas nie korzystałem z tego. A jak przyszła konieczność to taki efekt już od ponad miesiąca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
Być może problem z kontem w Nowy Mój Orange, czat za darmo, wypada tam to wyjaśnić, tu tego nie załatwisz, nikt tu nie ma dostępu do twojego konta, jak jest (może być zawieszone), informacyjnie dam kontakt z Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
profeska! - jeśli chodzi o przedstawienie problemu.
Spróbuję podrążyć temat i dowiedzieć się czego nt. 404...
(...) nie mogę się do niego zalogować, zgłaszałem na czacie z konsultantem problem ale nie raczyliście rozwiązać problemu ani poinformować tylko zamknęliście zgłoszenie.
Kiedy powyższe ↑ miało miejsce?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange nie działa
Zgłaszałem problem na czacie i zgłoszenie widzę że zostało zamknięte nikt się ze mną nie kontaktował nie dostałem żadnej odpowiedzi. Zgłoszenie z dnia 26.02.2018 nr ********** ► nr zgłoszenia został ukryty - Moderator Wiktor ◄ data realizacji 28.03.2018 status zamknięte.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »